Care a lot

Care a lot

Care a lot loterij is een gezondheidsloterij die met de verkochte loten bijdraagt aan duurzame gezondheidszorg. Deze loterij wordt georganiseerd onder de vergunning van de onafhankelijke loterijorganisatie, FAIRSHARE Nederland. Heb je een abonnement op de loterij die op iedere eerste maandag van de maand een trekking heeft en wil je opzeggen? Wil je de incassodatum wijzigen? Of zoek je info over het opzeggen van Care a lot? Lees dan verder.

Incassodatum

Ben je op zoek naar de Car a lot incassodatum? Dan ben je vast even bezig geweest. Op de website is het niet eenvoudig te achterhalen wanneer precies automatische incassodatum Care a lot is. Na even zoeken, is alleen te vinden dat de loterij tenminste twee dagen voor de trekking de inleg moet hebben geïncasseerd. Is dit niet gebeurt, doe je niet mee met de eerstvolgende trekking. Als de maandtrekking dus iedere eerste maandag plaatsvindt, kun je op deze manier uitrekenen wanneer je in elk geval betaald moet hebben. Dit is een automatische incassodatum die je dus niet kunt wijzigen.

Opzeggen Care a lot

Een lot bij Care a Lot kost boven de tien euro. Wanneer je elke maand met een of misschien zelfs meerdere loten automatisch meespeelt, kan dit op een gegeven moment gauw oplopen. Wil je maandelijks op je financiën bezuinigen of heb je een andere belangrijke reden om te stoppen? Overweeg je om je Care a lot abonnement op te zeggen en zoek je informatie hierover? Deze gezondheidsloterij geeft haar deelnemers drie mogelijkheden om het lidmaatschap te stoppen en de automatische incassomachtiging in te trekken. Ongeacht de methode die je kiest om op te zeggen, is het belangrijk dat je weet voor welk doel of organisatie je meespeelt. Ook het aantal loten die je wilt stoppen moet je duidelijk doorgeven. 

Telefonisch opzeggen Care a lot

Je kunt je abonnement bij deze loterij opzeggen door ze even te bellen. Neem telefonisch contact op met de klantenservice via 085 130 59 74 en geef aan dat je wenst op te zeggen. Ze zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9:00 tot 17:00 en op vrijdag van 9:00 tot 16:00. 

Opzeggen Care a lot per email

Ben je meer van de schriftelijke bevestiging, dan kun je ervoor kiezen om een e-mail te sturen om je abonnement op te zeggen. Deze klantenservice is ook per e-mail bereikbaar. Stuur je opzegmail naar info@care-a-lot.nl en geef schriftelijk aan dat je niet meer wilt meespelen met de loterij. In een e-mail krijg je de gelegenheid om een onderwerp (in het Engels Subject) in te voeren. Een voorbeeld van wat je hier zou kunnen schrijven is: Opzeggen abonnement Care a lot. Zo geef je duidelijk aan waar het over gaat. 

Je kunt ook een normale brief posten om je lidmaatschap te stoppen. Schrijf je brief of print het uit en verstuur het naar FAIRSHARE Nederland t.n.v. Care-a-Lot, Entrada 100, 1114 AA Amsterdam-Duivendrecht. Let er in beide gevallen op dat je een bevestiging terug ontvangt van je opzegging om er zeker van te zijn dat het proces goed is verlopen. 

Opzeggen via digitaal formulier

Als je heel goed kijkt, kun je op de contactpagina van de loterij een hele dunne regel zien, met een link voor ‘andere wijzigingen’ aan je abonnement. Via deze link kom je op een pagina die duidelijk aangeeft dat het om het beëindigen van een abonnement gaat. Kies hier dan voor welk doel of organisatie je meespeelt, het aantal loten om je opzegproces te starten. 

Heb of had je een abonnement op deze loterij? Heb je opgezegd of overweeg je om op te zeggen? Vertel ons jouw ervaring hieronder in de reacties!