De Grote Clubactie

De Grote ClubactieDe Grote Clubactie  of ook weleens de Nationale Grote clubactie, is een loterij  die sport-, cultuur- en hobbyverenigingen ondersteunt. Leden van de verschillende verenigingen verkopen loten en van de opbrengst gaat er ongeveer 80% rechtstreeks naar de verkopende clubs. Wanneer een bepaalde club of vereniging meedoet met de verkoop van de loterij van de Grote Clubactie, gaat dus 80% van de opbrengst direct naar de clubkas. Hiernaast ontvangt jouw club van de loterij gratis promotiemateriaal waar er dan gebruikt van gemaakt kan worden.
Als je loten koopt van de Grote Clubactie help je dus mee aan het bouwen aan het verenigingsleven in Nederland. Wil je de Grote Clubactie incassodatum wijzigen? Of wil je meer lezen over het opzeggen van deze loterij? Lees hieronder meer informatie. 

Incassodatum 

Incassodatum Grote Clubactie. Hoe zit dit precies? Jaarlijks kent deze loterij één trekking die meestal aan het eind van het kalenderjaar plaatsvindt. Een aantal maanden voor de trekking geeft de loterij een startsein voor lotenverkoop en kun je vanaf dat moment tot aan het einde van de aangegeven verkoopperiode een machtigingsformulier indienen. Nadat je een machtigingsformulier voor een automatische incasso hebt ingevuld, zal de afschrijving plaatsvinden op de dinsdag of de vrijdag erna. Verkochte loten kunnen meestal vanaf half september tot begin december van je rekening worden afgeschreven. Dit is afhankelijk van het moment waarop de vereniging jouw verkochte lot heeft verwerkt. Doordat deze incasso gekoppeld is aan het moment dat je het machtigingsformulier hebt ingevuld, kun je weinig invloed op de incassodatum uitoefenen. Je kunt natuurlijk zelf bepalen wanneer je het machtigingsformulier invult. 

Opzeggen de Grote Clubactie

Doordat de deelnemende verenigingen zich jaarlijks moeten opgeven om onderdeel te zijn van de Grote Clubactie en ook omdat het om een trekking van eens per jaar plaatsvindt, heeft deze loterij geen abonnement. In dit geval is er dus geen sprake van het ‘opzeggen abonnement Grote Clubactie’, omdat je per trekking zelf een lot moet kopen of een machtigingsformulier moet invullen. 

Opzeggen per mail

Indien je via e-mail in contact wilt komen met deze loterij, kun je een bericht sturen naar info@clubactie.nl. Echter, kun je hier niet naar mailen met het verzoek om de Grote Clubactie op te zeggen. Omdat er simpelweg geen sprake van een abonnement is bij deze loterij. Gebruik dit adres bijvoorbeeld als je een vraag of een opmerking hebt.

Telefonisch opzeggen Grote Clubactie

De Grote Clubactie is telefonisch bereikbaar op nummer 013 – 455 28 25. Je kunt de klantenservice bellen van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. Ook hier geldt dat het niet nodig is om telefonisch contact te maken voor het opzeggen van een abonnement, omdat je bij deze loterij geen abonnement kunt afsluiten. 

Heb je weleens meegedaan met de trekking van de Grote Clubactie? Deel jouw goede of slechte ervaring hieronder in de reacties met ons!