EuroJackpot

Eurojackpot

Eurojackpot is een multinational die in meerdere europese landen tegelijk loten verkoopt. Ook Eurojackpot valt in Nederland onder de Nederlandse Loterij. Het is in 2012 gestart en sinds 2017 doen er 18 Europese landen mee aan de wekelijkse Eurojackpot-trekking, waaronder Kroatië, Italië, Denemarken, Finland, Estland en ook Nederland. De trekking vindt elke vrijdag plaats live vanuit Helsinki, Finland. Heb je een abonnement op de Eurojackpot en wil je er van af? Wil je de incassodatum wijzigen? Of zoek je info over het opzeggen van Eurojackpot, dan kun je dit hier vinden. 

Incassodatum Eurojackpot

De loterijtrekking van Eurojackpot vindt wekelijks op de vrijdag plaats en de automatische incasso voor abonnees vindt elke week op de woensdag plaats. De loterij incasseert telkens 3 weken vooruit. Je kunt de Eurojackpot incassodatum dus niet echt wijzigen, want dit zou dan betekenen dat je niet meedoet met de trekking die niet op tijd geïncasseerd is. Als je wekelijks met meerdere loten meespeelt, zou je wel het aantal loten kunnen wijzigen. Hierdoor betaal je dan ook automatisch minder geld aan inleg. Om het aantal meespelende loten te wijzigen of om andere informatie over je account te wijzigen, dien je in te loggen op Mijn Eurojackpot. 

Opzeggen 

Informatie over het opzeggen van loterijen is niet altijd makkelijk te vinden. Daarom is het handig als je deze informatie ook op andere manieren kunt achterhalen. In het geval van deze loterij, kun je de opzeginformatie vinden op de site van de Nederlandse Loterij. Op de website van de Nederlandse Eurojackpot zelf, vind je alleen informatie over het meespelen. Doe je wekelijks mee met de trekking en wil je dus je Eurojackpot abonnement opzeggen? Dan heb je een aantal mogelijkheden om dit te doen. Hou er sowieso rekening mee dat deze loterij telkens 3 weken vooruit incasseert. Dit betekent dat je na je opzegging dus nog 3 weken meespeelt met de jackpot. Wanneer je opzegging niet gelijk verwerkt wordt, is er een kans dat je nog een extra week meespeelt. Houdt hier tijdens het opzeggen Eurojackpot abonnement dus rekening mee. 

Opzeggen Eurojackpot per email

Het opzeggen van deze loterij is niet mogelijk per e-mail. Je krijgt in dit geval de mogelijkheid om gebruik te maken van de normale post, als je een opzegbrief wenst te verzenden. Je opzegbrief inclusief naam, achternaam, postcode, huisnummer en het e-mailadres dat bekend is bij de loterij, opsturen naar: Klantenservice Eurojackpot, Postbus 818, 2700 AV Zoetermeer. Denk eraan om duidelijk in je brief te vermelden dat het gaat om: Opzeggen Eurojackpot. Wanneer je per brief opzegt, dien je rekening te houden met een verwerkingstermijn van 10 werkdagen.

Online opzeggen

Wilde je eigenlijk een mail versturen om je Eurojackpot lidmaatschap op te zeggen, maar voel je er weinig voor om een brief via de normale post te versturen? Maak dan gebruik van het onlineformulier op de website van de Nederlandse Loterij. Hier krijg je de mogelijkheid om een digitaal formulier in te vullen en zo je abonnement op te zeggen. Hier wordt er naar een klantnummer gevraagd. Ook is het handig om goed op te letten dat je de juiste loterij kiest, omdat het een opzegformulier is voor alle loterijen die onder de Nederlandse Loterij vallen. 

Als je handig met computers bent en regelmatig gebruikmaakt van je account, Mijn Eurojackpot, kun je ook via deze weg je abonnement stoppen. 

Telefonisch opzeggen Eurojackpot

Je abonnement bij deze loterij opzeggen gaat het snelst en het makkelijkst via de telefoon. Hou er alleen rekening mee dat je met een telefonisch gesprek niet gelijk over een bevestiging van je opzegging beschikt. Overweeg dus goed op welke manier je wenst op te zeggen. Zeg je abonnement telefonisch op door te bellen naar 070 – 550 08 06. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot en met 21:00. Ook wanneer je je opzegging per telefoon regelt, is het belangrijk dat je klantnummer en bankrekeningnummer bij de hand hebt. 

Op het internet zijn er uiteenlopende ervaringen te lezen over deze loterij. Wat is jouw ervaring? Overweeg je om op te zeggen of heb je dit inmiddels gedaan? Vertel ons jouw ervaring met Eurojackpot hieronder in de reacties!