Incassodata 2015

De incassodata voor 2015 zijn bijgewerkt. Op deze website kunt u al uw huishoudelijke uitgaven terugvinden, met informatie over de data waarop deze worden geincasseerd. U kunt in uw reactie laten weten of de maand- of termijnbedragen op tijd, te vroeg of misschien te laat worden geincasseerd. Zo houdt u controle over uw persoonlijke financien.

Maandbedrag Hypotheek

hypotheek
Voor de drie grootste hypotheekverstrekkers, ING, Rabobank en ABN-AMRO, zijn de incassogegevens opgenomen in het overzicht van uitgaven. Alleen voor ABN-AMRO is er nog enige onduidelijkheid omtrent de afschrijvingsprocedure, maar een deze dagen zal ik bellen om dit op te helderen, zodat u precies weet, wanneer het maandbedrag wordt afgeschreven.

Uw automatische incasso’s

In het incasso overzicht voor particulieren kunt u uw automatische incasso’s vinden voor uw woonlasten, energie, water, creditcard, verzekeringen, communicatie, contributies, collegegeld etc. etc., al uw periodieke uitgaven op een rij.

Staat uw incasso er nog niet bij? Laat dan een berichtje achter, zodat wij uw incassodata op kunnen nemen in het overzicht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.