KWF Loterij

KWF Loterij

De KWF Loterij is onderdeel van de Nederlandse stichting KWF Kankerbestrijding. De letters KWF staan voor Koningin Wilhelmina Fonds en de stichting is opgericht in maart 1948. De stichting zet zich in voor bestrijding van kanker door onder andere wetenschappelijk onderzoek en fondsenwerving. Op zich steun je een mooi doel door deel te nemen aan deze loterij en ondanks er maar vier keer per jaar trekkingen zijn, kun je een reden hebben om je abonnement te willen stoppen. Opzeggen bij deze loterij is vrij eenvoudig en hoeft niet lang te duren. Wil je de incassodatum wijzigen? Of zoek je info over het opzeggen van KWF Loterij? Lees dan verder. 

Incassodatum KWF Loterij

De KWF Loterij incassodatum is gekoppeld aan de trekkingsdatum en dit geschiedt om de drie maanden. Wanneer je de loterij een machtiging hebt gegeven om het bedrag automatisch van je rekening af te schrijven, gebeurt dit vaak in de maanden januari, april, juli en oktober. Het bedrag wordt dan in de tweede helft van de maand geïncasseerd. Hierdoor heb je geen mogelijkheid om de incassodatum eventueel te wijzigen. 

Opzeggen

Opzeggen KWF Loterij. Je overweegt om je abonnement op te zeggen en je wilt weten hoe je dit het beste kunt doen. Het is goed om te weten dat wanneer je besluit dat je niet meer mee wilt doen met deze loterij, kun je per direct ook stoppen. Als je afgelopen 3 maanden automatisch hebt meegespeeld, doe je waarschijnlijk nog 1 laatste keer mee, nadat je hebt opgezegd. 

Opzeggen KWF Loterij per email

Wanneer je geen lid meer wenst te zijn kun je dit niet per e-mail laten weten. Deze loterij geeft je de mogelijkheid om gebruik te maken van het contactformulier op de website om je abonnement op te zeggen. Het is dus belangrijk dat je duidelijk aangeeft waar je bericht precies over gaat, omdat dit geen speciale opzeg-inbox is. Je zou bijvoorbeeld aan het begin van je bericht met grote letters kunnen aangeven: Opzeggen abonnement KWF Loterij. Hou er rekening mee dat je opzegging een aantal verwerkingsdagen nodig heeft. 

Telefonisch opzeggen KWF Loterij

De snelste manier om je abonnement op deze loterij op te zeggen is via de telefoon. Doe dit door tijdens kantooruren te bellen naar 020 570 05 70. Er wordt aangegeven dat er geen bedragen van je rekening meer worden afgeschreven, zodra je hebt opgezegd. Het is dus belangrijk dat je het juiste bankrekeningnummer bij de hand hebt, wanneer je per telefoon opzegt. 

Heb je een abonnement op de KWF Loterij? Wat is jouw ervaring? Deel deze met ons door hieronder een reactie achter te laten.