Lot of Happiness

Lot of Happiness

Lot of Happiness is een loterij die goede doelen rondom kinderen steunt. De loterij valt onder Fairshare Nederland. Het moederbedrijf geeft aan oog voor vernieuwing en passie voor innovatie te gebruiken haar loterijen vernieuwend en toegankelijk te houden. Toch kunnen mensen redenen hebben om hun lot of support, zoals de loterij dit noemt, te willen stoppen. Wil je de incassodatum wijzigen? Of zoek je info over het opzeggen van de Lot of Happiness loterij? Lees dan verder. 

Incassodatum wijzigen

De incassodatum Lot of Happiness. Om mee te kunnen spelen met deze loterij moet je een machtiging te hebben afgegeven om je inleg van je bankrekening af te schrijven. Er wordt niet duidelijk aangegeven wanneer deze automatische incasso precies plaatsvindt. Wel geeft de loterij aan dat je minimaal twee weken voor de trekking je lot moet kopen om mee te kunnen doen aan de eerstvolgende trekking. De maandtrekking vindt plaats op de tweede maandag van iedere maand. Een optie om je Lot of Happiness incassodatum te wijzigen bestaat dus niet. 

Opzeggen Lot of Happiness

Heb je plannen om te starten met bezuinigen? Of misschien heb je een hele andere reden voor het opzeggen van je abonnement op Lot of Happiness. Hier lees je de verschillende opties die de loterij haar klanten geeft om op te zeggen. Het is belangrijk dat je goed let op een aantal details, zodat je de loterij op een goede en snelle manier opzegt. 

Opzeggen Lot of Happiness per email

Het is bijna bij geen enkele loterij mogelijk om het abonnement per email op te zeggen. Wanneer je voorkeur toch uitgaat naar het opstellen van een bericht, dan kun je ervoor kiezen om dit dan door middel van de normale post te versturen. Wil je dus schriftelijk en per brief Lot of Happiness opzeggen, stuur je opzegbrief inclusief je naam, je adresgegevens, je lotnummer(s) en je opzegreden naar FAIRSHARE Nederland t.n.v. Lot of Happiness, Entrada 100, 1114 AA Amsterdam-Duivendrecht. Wanneer je voor deze methode kiest, moet je rekening houden met een verwerkingstermijn van ongeveer vier weken. 

Telefonisch opzeggen Lot of Happiness 

De loterij geeft zelf aan dat bellen de snelste en de makkelijkste manier is om je abonnement op te zeggen. Om je support aan de loterij per telefoon te stoppen kun je bellen met hun klantenservice op nummer 085 080 63 63. Ze zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 09:00 en 17:00 en op vrijdag tussen 09:00 en 16:00.  

Online opzeggen

Wil je geen brief sturen en ook niet bellen om je lidmaatschap bij deze loterij op te zeggen? Dan heb je nog de optie om het online formulier op de website in te vullen. Hiervoor dien je de meespelende lotnummers die je graag wenst op te zeggen, bij de hand te hebben. 

Heb je ook eens meegespeeld met deze loterij? Overweg je om op te zeggen? Deel je goede/slechte ervaringen met deze loterij hieronder in de reacties.