Lotto

lotto

Lotto staat bekend om de zes genummerde balletjes die wekelijks getrokken worden om kenbaar te maken of je een prijs hebt gewonnen. De loterij fuseerde in 2016 met de Staatsloterij en werden samen de Nederlandse Loterij. Het claimt dat het de vaakst vallende jackpot heeft. Toch kun je een geldige en dringende reden hebben om je Lotto abonnement op te zeggen. Wil je de incassodatum Lotto wijzigen? Of zoek je informatie over het opzeggen van je Lotto abonnement? Lees dan verder. 

Incassodatum

De Lotto incassodatum is voor alle deelnemers hetzelfde. De loterij werkt met spelperiodes die van de eerste tot en met de laatste zaterdag van de maand lopen. Rond de 22ste van elke maand incasseert het de inleg van de volgende spelperiode. Het is bij deze loterij dus niet mogelijk om een andere incassodatum te regelen. 

Opzeggen Lotto

Je hebt besloten dat je niet meer automatisch wilt deelnemen aan wekelijkse trekking. Dan is Lotto opzeggen een goed idee. De loterij die elke zaterdag getrokken wordt, geeft haar klanten de mogelijkheid om op drie manieren het Lotto abonnement op te zeggen. Ongeacht welke manier je kiest, is het handig om altijd je klantnummer te weten, zodat je dit kunt vermelden wanneer er naar gevraagd wordt. 

Telefonisch opzeggen

Telefonisch opzeggen Lotto. Als je op zoek bent naar de snelste methode voor het opzeggen van je abonnement, dan is bellen je beste optie. Door te bellen met de klantenservice op telefoonnummer 070 – 550 08 06, kun je je lidmaatschap het snelste stopzetten. Ze zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 21:00. 

Opzeggen per email

Opzeggen Lotto per email is niet direct mogelijk. Indien je je abonnement per mail wilde opzeggen, kun je beter kiezen voor de normale post of het invullen van het online formulier. De loterij heeft namelijk geen e-mailadres waar je je opzegbrief naartoe zou kunnen mailen. Als je echt een boodschap hebt en een brief wilt schrijven, kun je deze uitprinten en verzenden naar de Klantenservice, Postbus 818, 2700 AV Zoetermeer. Hou in dit geval rekening met een verwerkingstermijn van ongeveer tien dagen.  

Wil je het stopzetten van je Lotto abonnement toch elektronisch in orde maken? Kies dan voor het invullen van het online opzegformulier op de website. Let hier goed erop dat je de juiste loterij kiest die je wilt opzeggen. Ook wordt er hier duidelijk naar je klantnummer gevraagd. Vul alle gegevens volledig en correct in voor het opzeggen van je Lotto abonnement. 

Heb je kortgeleden je abonnement bij deze loterij opgezegd? Of overweeg je om je lidmaatschap op korte termijn te stoppen? Deel hieronder je goede/slechte ervaringen met deze loterij!