Lucky Day

Lucky Day

Lucky Day, de loterij met een dagelijkse trekking en het wordt georganiseerd door Stichting de Nationale Sporttotalisator. De loterij bestaat sinds 2009 en hiervoor heette het eigenlijk Lucky Ten. Zoals de Staatsloterij, Krasloten, De Lotto nog een aantal loterijen, valt Lucky Day ook onder de Nederlandse Loterij. Je kunt het zien als de Nederlandse versie van de Chinese loterijspel ‘Keno’. Op Lucky Day kun je een keer voor de lol meedoen, maar je kunt ook een abonnement hebben om automatisch mee te spelen. Het gevolg hiervan is dat er regelmatig geld van je bankrekening automatisch wordt afgeschreven. Ook wanneer je even niet aan de loterij dacht. Wil je liever wat geld bezuinigen? Of misschien heb je een andere geldige reden voor het opzeggen van je Lucky Day abonnement. Wil je de incassodatum wijzigen? Of zoek je info over het opzeggen van Lucky Day? Lees dan verder. 

Incassodatum Lucky Day

Wanneer je een abonnement op Luck Day hebt, betekent dit dat er wekelijks een bedrag automatisch van je rekening wordt afgeschreven. De hoogte van dit bedrag is gekoppeld aan het aantal loten waarmee je meespeelt en ook of je meedoet met de bonus. De Lucky Day incassodatum is wekelijks op de donderdag. Het is dus niet echt een datum, maar meer een dag waarop je geïncasseerd wordt. Omdat het hier om een dagelijkse trekking gaat, kun je niet echt je incassodatum wijzigen, zonder een risico te lopen dat je tijdens een bepaalde trekking niet meespeelt. Deze loterij werkt samen met de Duitse betalingsverwerker Buckaroo. Dit betekent dat je op je bankafschriften ziet dat een Duitse bank je inleg voor Luck Day incasseert. 

Opzeggen Lucky Day

Je bent er een beetje klaar mee of je hebt misschien een andere reden. Het maakt eigenlijk weinig uit wat de reden is. Op dit moment ben je op zoek naar manieren om je Lucky Day abonnement op te zeggen. Luck Day geeft op haar website aan dat opzeggen op elk moment mogelijk is. Dit betekent dat je bijvoorbeeld niet vastzit aan een jaarcontract of iets dergelijks. Wel dien je rekening ermee te houden dat de loterij waarschijnlijk een verwerkingstijd van een aantal dagen hanteert. Hierdoor kun je hebben opgezegd, maar kan er dus nog een inleg automatisch worden afgeschreven. De loterij met een dagelijkse trekking geeft haar abonnees drie mogelijkheden om op te zeggen. 

Telefonisch opzeggen Lucky Day

Als je op zoek bent naar de snelste manier om je lidmaatschap bij deze loterij te stoppen, is bellen je beste optie. Om hier gebruik van te maken moet je bellen met de klantenservice via telefoonnummer 070-550 08 06. Ze zijn alleen op werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 21:00. Wees ervan op de hoogte dat bellen inderdaad de snelste manier kan zijn voor het opzeggen van je Lucky Day abonnement, maar door de telefoon ontvang je geen bewijs van je opzegging. Vraag dus duidelijk aan de medewerker hoe en wanneer je een bevestiging ontvangt van je telefonische opzegging. 

Opzeggen Lucky Day per email

Wil je liever een mail sturen om je abonnement op te zeggen? Dan heb je de optie om eventueel een opzegbrief via de normale post te versturen. Op de website van de loterij wordt er geen e-mailadres gegeven die gebruikt kan worden om op te zeggen. Had je je brief al geschreven? Dan kun je deze uitprinten en opsturen naar: Klantenservice Lucky Day, Postbus 818, 2700 AV Zoetermeer. Vermeld je naw-gegevens en het bankrekeningnummer waar ze de inleg van af schrijven. Ook is het handig om duidelijk op je brief te vermelden wat het onderwerp is. Een goed voorbeeld die je kunt gebruiken is: Opzeggen abonnement Lucky Day. Kies je ervoor om een brief te sturen? Besef dan dat de verwerking van je opzegging iets langer kan duren. 

Online opzeggen

Een andere snelle manier om Lucky Day op te zeggen is door in te loggen op je account, Mijn Lucky Day. Zo kun je zelf via je account opzeggen.
Wanneer je eigenlijk op zoek was naar een e-mailadres om zelf een bericht te versturen en je liever geen gebruik maakt van de normale post, is het online opzeggen nog een optie. Voor de mensen die liever niet bellen, ook niet willen inloggen op het account en ook niet naar buiten willen om de opzegbrief daadwerkelijk te posten, is er nog een optie. Via de website van de Nederlandse Loterij kun je een digitaal opzegformulier invullen. Op dit formulier dien je je gegevens in te vullen. Er wordt ook naar een klantnummer gevraagd. Houdt dit dus bij de hand wanneer je gebruikmaakt van het online opzegformulier. De verwerkingstijd voor het opzeggen via het opzegformulier is 5 werkdagen. 

Speel of speelde je ook mee met Lucky Day? Zit je eraan te denken om op te zeggen? Vertel ons hieronder in de reacties jouw ervaring!