Nationale Sporttotalisator

Toto

TOTO oftewel Voetbaltoto was eigenlijk al in 1956 begonnen, maar werd pas officieel na de wijziging in de Loterijwet n 1960. De stichting die alles organiseert, de Nationale Sporttotalisator, is gevestigd in Rijswijk. De loterij begon dat je mee kon spelen de uitslagen te voorspellen van Ere en/of Eerste divisie voetbalwedstrijden. Wanneer je nu meedoet aan de TOTO zul je zien dat er andere sporten en ook wedstrijden in andere landen.  Hiernaast is er ook een Casino versie gevoegd aan de Sport loterij. Wil je de incassodatum wijzigen? Of zoek je informatie over het opzeggen van de TOTO, dan kun je lang zoeken, maar hier lees je hoe het zit. 

Incassodatum TOTO

In tegenstelling tot vroeger en ook tot andere loterijen, kun je alleen live online of via een speciale app meespelen met de TOTO. Hierdoor kun je dus elk gewenst moment live wedden via een computer of laptop of op de app. Het automatisch gevolg hiervan is dan ook dat er geen sprake van een TOTO incassodatum. Je moet namelijk gelijk betalen, wat je inlegt om mee te wedden. Wanneer je meespeelt krijg je wel de mogelijkheid om een bepaalde limiet in te stellen. Op deze manier kun je zelf een soort stok achter de deur creëren in je uitgaven tijdens het wedden. 

Opzeggen 

Zoals je hierboven al hebt kunnen zien is het dus alleen mogelijk om live via de TOTO app of een computer of laptop mee te spelen. Je dient je hiervoor wel te registreren, maar je hebt geen lidmaatschap of abonnement. Er is in dit geval dus geen sprake van ‘opzeggen TOTO’ of het ‘opzeggen van een TOTO abonnement’. Ook niet van het telefonisch opzeggen van je TOTO lidmaatschap of per e-mail, omdat je dit simpelweg niet hebt als je meedoet aan het voorspellen van uitslagen van live sportwedstrijden bij deze loterij. Je dient je natuurlijk wel te registreren, waardoor je een account hebt. In je account krijg je wel de mogelijkheid om wijzigingen aan te brengen. Zo kun je bijvoorbeeld zelf je account voor zes maanden blokkeren, wanneer je het idee krijgt dat je teveel geld uitgeeft aan het wedden op sportwedstrijden. 

Speel je mee met de TOTO? Of deed je dit vroeger en ben je er nu mee gestopt? Vertel ons jouw ervaring hieronder in de reacties.