Nederlandse loterij organisatie

De Nederlandse Loterij is geen loterij op zich, maar een overkoepelende organisatie. Het is de naam achter de Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en TOTO. Wil je niet langer automatisch deelnemen aan één van de loterijen die de Nederlandse Loterij organiseert? Dan kun je de Nederlandse loterij opzeggen.

De Nederlandse Loterij organisatie (NL loterij org.) is geen loterij op zich, maar een overkoepelende organisatie. Het is de naam achter de Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en TOTO. Wil je niet langer automatisch deelnemen aan een van de loterijen die de Nederlandse Loterij organiseert? Dan kun je de Nederlandse loterij opzeggen.

Incassodatum 

Eén incassodatum Nederlandse loterij organisatie, bestaat niet. Doordat het in het geval van de Nederlandse loterij om verschillende loterijen onder een dak gaat, is het moeilijk een incassodatum aan te duiden. De websites van de genoemde loterijen geven aan dat de incassodata vaak een aantal dagen voor de trekking van desbetreffende lot is. Dit kan dus als een richtlijn voor de Nederlandse loterij organisatie incassodatum fungeren.

Opzeggen Nederlandse loterij organisatie

Wat je reden ook is om je abonnement bij een van de loterijen van de Nederlandse loterij organisatie op te zeggen, belangrijk is dat je dit op een goede manier doet. Let bijvoorbeeld goed op de naam van de loterij waar het daadwerkelijk omgaat. Je wilt je niet vergissen in de keuzes die je op de website te zien krijgt. Kies je er liever voor om je opzegbrief per post te versturen? Schrijf dan duidelijk in je onderwerpregel waar het om gaat, bijvoorbeeld: opzeggen abonnement Nederlandse loterij organisatie. En dan de naam van desbetreffende loterij met je klantnummer.  

Opzeggen Nederlandse loterij organisatie per email

Het valt op dat bij geen enkele loterij van de NL loterij org. er een e-mailadres bekend is. Opzeggen is alleen mogelijk via de kanalen die ze aangeven. Als je je elektronische brief wilt uitprinten, zou je ook via de normale post je opzegbrief kunnen versturen. Let hiervoor goed op naar de gegevens die gevraagd worden, zodat je opzegging vlot verloopt. Hou sowieso rekening met een verwerkingstijd, wanneer je gebruikmaakt van de normale post.

Ook heb je als abonnee de mogelijkheid om via een online formulier je lidmaatschap bij een van de loterijen op te zeggen. Voor alle loterijen die onder de overkoepelende organisatie vallen bestaat dezelfde online opzegformulier. Let hierom goed op dat je de juiste loterij kiest om je abonnement bij een van de loterijen van de NL loterij org. op te zeggen. Ook wordt er naar je klantnummer gevraagd. Zoek deze dus eerst op, zodat je alle belangrijke informatie bij de hand hebt. 

Telefonisch opzeggen Nederlandse loterij organisatie

Om telefonisch je lidmaatschap bij een van de NL loterij organisatie loterijen op te zeggen, kun je het beste op de website van de loterij zelf gaan. Voor elke loterij wordt er een ander telefoonnummer gegeven. Het is dus even zoeken naar het telefoonnummer van de ledenservice of klantenservice, maar wanneer je dit eenmaal hebt gevonden is dit de snelste manier om je abonnement op te zeggen. Als je handig bent met computers en weet hoe je met je persoonlijk online account omgaat, kun je ook op deze manier je abonnement bij een van de loterijen stopzetten. 

Heb je vroeger een abonnement gehad op een van deze loterijen? Of bij je nu lid en wil je graag opzeggen? Deel je goede en/of slechte ervaringen met ons hieronder in de reacties!