Creditcard Knab

Knab biedt biedt momenteel twee verschillende creditcards aan klanten aan:

  • American Express Green Card
  • Knab Visa Card

De American Express Green Card wordt niet door deze bank maar door American Express zelf uitgegeven. American Express regelt dus de aanvraag, de uitgifte en de administratie. De Knab Visa Card is, zoals de naam al doet vermoeden, een creditcard van Visa. De aanvraag, uitgifte en administratie van de Visa Card wordt door Qander gedaan.

Impressie creditcardportaal van de bank met toegang tot account en productinformatie.

Met de American Express Green Card is gespreid betalen niet mogelijk. Je betaalt de maandrekening binnen 30 dagen nadat je het rekeningoverzicht hebt ontvangen. Als je niet binnen deze 30 dagen betaal, moet je een boete van 2,5% (met een minimum van €15) over het uitstaande bedrag te betalen. Met de Knab Visa Card betaal je standaard maandelijks alles terug. Je kunt ook gespreid betalen, maar dit moet wel apart aangevraagd worden. Bij gespreid betalen is de actuele variabele debetrente 14% per jaar.

Voor de Knab Visa Card is een bruto inkomen van minimaal €23.000 per jaar nodig. De inkomenseis voor de American Express Green Card verschilt. Kijk voor de meest actuele informatie op de website van de bank of neem contact op met de Knab klantenservice of met American Express of Qander. Voor algemene informatie kan je het beste creditcards met elkaar vergelijken. 

Heb jij een creditcard van deze bank? Ben je tevreden met jouw creditcard? Worden openstaande creditcardbedragen op het juiste moment afgeschreven? Plaats een reactie en deel jouw goede/slechte ervaringen met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.