Budget Energie

Budget Energie is een merk van Nuts Groep, een Nederlands energiebedrijf dat onder andere eigenaar is van de Nederlandse Energie Maatschappij. Budget Energie levert 100% groene stroom aan haar klanten. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam en is opgericht in 2008 en het is dus een relatief jong bedrijf. Dat het bedrijf jong en vernieuwend is, is met name te zien doordat het een online bedrijf is. Alle communicatie gaat dus online (social media en email) en fysieke post is niet mogelijk. In 2016 heeft het energiebedrijf de klanten van energieleverancier atoomstroom overgenomen.

Budget Energie levert zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten (alleen ZZP en MKB). De stroom die het energiebedrijf levert is helemaal groen: bijna 80% bestaat uit zonne-energie (uit Italië) en het overige deel is windenergie dat door windmolens in Nederland geproduceerd is.

Producten Budget Energie

Voorbeeld van de website van Budget Energie met toegang tot account en productinformatie.

Op dit moment biedt het elektriciteitsbedrijf één product aan. Als u het product wilt afnemen, meld u zich dan aan via de website van het bedrijf.

  • Stroom en gas

Als u dit product niet wilt of energiebedrijven met elkaar wilt vergelijken, dan kunt u hier klikken om naar de energiepagina te gaan waar een overzicht van Nederlandse energiebedrijven te vinden is.

Als klant kunt u niet zelf de betaaldata kiezen. De incassodata hangen af van het moment waarop de levering is gestart. U ontvangt per email bericht met de hoogte van het voorschotbedrag en de precieze incassodatum.

Klanten beoordelen het bedrijf met een 6,9. Bent u het hiermee eens? Heeft u opmerkingen over Budget Energie, de producten of de service? Plaats een reactie en deel uw goede/slechte ervaringen met ons!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.