DELTA

DELTA, officieel DELTA NV,  is een Nederlandse leverancier van onder andere elektriciteit. Het bedrijf zegt zelf dat het al sinds 1919 bestaat maar dit is maar gedeeltelijk correct. Het bedrijf is namelijk in 1991 ontstaan uit een fusie tussen Watermaatschappij Zuidwest-Nederland en de Provinciale Zeeuwse Energie-Maatschappij. Dit laatste bedrijf bestaat al wel sinds 1919, dus indirect bestaat DELTA ook al bijna 100 jaar.  Het bedrijf is op dit moment voornamelijk actief in de provincie Zeeland en heeft ruim 3.000 medewerkers. De elektriciteit die deze energieaanbieder levert is 100% groene stroom.

Het bedrijf is per 1 maart 2017 overgenomen door EQT Partners en is nu actief onder de naam PZEM. Het gedeelte van de energieleverancier dat zich bezighield met de verkoop van onder andere energie is wel de naam DELTA blijven dragen.

Producten DELTA

Printscreen van de website van het bedrijf met toegang tot account en informatie over diensten.

Op dit moment worden er vijf producten aangeboden. Als u een of meerdere producten wilt afnemen, kunt u zich aanmelden via de website van het bedrijf.

Bent u op zoek naar andere producten? Of misschien wilt u wel energieaanbieders met elkaar vergelijken? Op deze pagina kunt u een handig overzicht vinden van andere Nederlandse energiebedrijven.

Als klant bij DELTA kunt u niet zelf de incassodata kiezen. Uw factuurbedrag wordt aan het eind van iedere maand afgeschreven.

Klanten hebben het bedrijf beoordeeld met een 6,9. Bent u het hiermee eens? Heeft u opmerkingen over deze aanbieder, de producten of de service? Plaats een reactie en deel uw goede/slechte ervaringen met ons!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.