DELTA

DELTA, officieel DELTA NV, is een Nederlandse leverancier van onder andere elektriciteit. Het bedrijf zegt zelf dat het al sinds 1919 bestaat, maar dit is maar gedeeltelijk correct. Het bedrijf is namelijk in 1991 ontstaan uit een fusie tussen Watermaatschappij Zuidwest-Nederland en de Provinciale Zeeuwse Energie-maatschappij. Dit laatste bedrijf bestaat al wel sinds 1919, dus indirect bestaat DELTA ook al bijna 100 jaar.  Het bedrijf is op dit moment voornamelijk actief in de provincie Zeeland en heeft ruim 3.000 medewerkers. De elektriciteit die deze energieaanbieder levert, is 100% groene stroom.

DELTA

Het bedrijf is per 1 maart 2017 overgenomen door EQT Partners en is nu actief onder de naam PZEM. Het gedeelte van de energieleverancier dat zich bezighield met de verkoop van onder andere energie is wel de naam DELTA blijven dragen.

Producten DELTA

Printscreen van de website van het bedrijf met toegang tot account en informatie over diensten.

Op dit moment worden er vijf producten aangeboden. Als je een of meerdere producten wilt afnemen, kun je je aanmelden via de website van het bedrijf.

Incassodata of Opzeggen

Als klant bij DELTA kun je niet zelf de incassodata kiezen. Je factuurbedrag wordt aan het eind van iedere maand afgeschreven. Je kunt ervoor kiezen om maandelijks of jaarlijks te betalen. Het bedrijf geeft haar klanten de mogelijkheid om te betalen via een automatische incasso of via iDEAL.
Je kunt het contract bij DELTA opzeggen door telefonisch of schriftelijk contact op te nemen. De klantenservice is te bereiken via 0118 – 22 55 00 op werkdagen van 08:00 tot 17:00. Om schriftelijk op te zeggen kun je een mailtje sturen naar info@deltaenergie.nl.

Klanten hebben het bedrijf beoordeeld met een 6,9. Ben je het hiermee eens? Heb je opmerkingen over deze aanbieder, de producten of de service? Plaats een reactie en deel je goede/slechte ervaringen met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.