Essent

Essent is een energiebedrijf dat in 1999 is ontstaan uit een fusie van twee Nederlandse energiebedrijven. Op dat moment waren verschillende provincies en gemeentes eigenaar van het bedrijf. In 2009 werd Essent verkocht aan het Duitse energiebedrijf RWE en daardoor werd Essent dus een Duits bedrijf. Op dit moment heeft het bedrijf heeft ongeveer 2.900 werknemers en het hoofdkantoor staat in ‘s-Hertogenbosch.

Sinds 2016 is Essent onderdeel van het internationale innogy, het grootste duurzame energiebedrijf in Europa. De naam innogy is een samentrekking van de begrippen ‘Innovation’, ‘Energy’ en ‘Technology’. Het doel van Essent is dan ook koploper te zijn op het gebied van duurzame en moderne energiediensten.

Producten Essent

Zo ziet de website van Essent eruit, met toegang tot het klantenportaal en productinformatie.

Essent levert gas en elektriciteit aan zowel particulieren als aan zakelijke klanten. Als u deze wilt afnemen, kunt u zich aanmelden via de website van het bedrijf.

De incassodatum is voor iedereen verschillend, maar als klant kunt u zelf de afschrijfdatum aanpassen. Neem hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van Essent.

Klanten beoordelen Essent met gemiddeld een 6,3. Bent u het hiermee eens? Heeft u opmerkingen over Essent, de producten of de service? Plaats een reactie en deel uw goede/slechte ervaringen met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *