Essent

Essent is een energiebedrijf dat in 1999 is ontstaan uit een fusie van twee Nederlandse energiebedrijven. Op dat moment waren verschillende provincies en gemeentes eigenaar van het bedrijf. In 2009 werd het bedrijf verkocht aan het Duitse energiebedrijf RWE en daardoor werd de van oorsprong Nederlandse energieaanbieder dus een Duits bedrijf. Op dit moment heeft het bedrijf heeft ongeveer 2.900 werknemers en het hoofdkantoor staat in ‘s-Hertogenbosch.

Sinds 2016 is Essent onderdeel van het internationale innogy, het grootste duurzame energiebedrijf in Europa. De naam innogy is een samentrekking van de begrippen ‘Innovation’, ‘Energy’ en ‘Technology’. Het doel van deze energieaanbieders is dan ook koploper te zijn op het gebied van duurzame en moderne energiediensten.

Producten Essent

Zo ziet de website van Essent eruit, met toegang tot het klantenportaal en productinformatie.

Dit energiebedrijf levert gas en elektriciteit aan zowel particulieren als aan zakelijke klanten. Als u deze wilt afnemen, kunt u zich aanmelden via de website van het bedrijf. Mocht u dit bedrijf met andere energieleveranciers willen vergelijken, dan kunt u op deze pagina een overzicht van andere energieaanbieders vinden.

De incassodatum is voor iedereen verschillend, maar als klant kunt u zelf de incassodata aanpassen. Neem hiervoor telefonisch contact op met de klantenservice van Essent. Neem ook contact met hun op als u meer informatie over de producten wilt hebben of vragen heeft.

Klanten beoordelen dit bedrijf met gemiddeld een 6,3. Bent u het hiermee eens? Heeft u opmerkingen over Essent, de producten of de service? Plaats een reactie en deel uw goede/slechte ervaringen met ons!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.