Greenchoice

Greenchoice is een Nederlands energiebedrijf dat in 2001 werd opgericht. Het bedrijf kreeg bekendheid omdat het, toentertijd, een van de weinige energieleveranciers was dat groene stroom leverde. In 2007 kocht het Rotterdamse bedrijf Eneco 30% van de aandelen. De overige 70% van Greenchoice is in handen van Energie Concurrent.

De groene stroom die deze energieleverancier levert aan zowel particuliere als zakelijke klanten is afkomstig uit Nederland. Het gas is bosgecompenseerd gas. Dat betekent dat de uitstoot neutraal is: er wordt een boom geplant zodat de uitstoot van het gas geen negatief effect heeft op het milieu. Als klant kunt u zelf kiezen of u stroom wilt dat opgewekt is uit wind, biomassa of wind en biomassa.

Producten Greenchoice

Voorbeeld van de Greenchoice website met account- en productinformatie.

Greenchoice biedt drie verschillende producten aan. Als u één of meerdere producten wilt afnemen, meldt u zich dan aan via de website van het bedrijf.

  • Stroom en gas
  • Stroom
  • Gas

Bent u opzoek naar een bedrijf dat andere producten aanbiedt? Of wilt u dit energiebedrijf met andere Nederlandse energieleveranciers vergelijken? Klik dan hier om naar de hoofdpagina te gaan waar u een overzicht kunt vinden van andere energieaanbieders.

Bij deze energieleverancier kunt u de betaaldatum niet zelf kiezen. Het bedrijf incasseert het termijnbedrag rond de 6e van de maand. Mocht de incasso op die datum niet  lukken, dan probeert het bedrijf het aan het eind van de maand, meestal rond de 26e van de maand, nog een keer.

Klanten beoordelen Greenchoice met maar liefst een 8,6! Heeft u ervaringen met het bedrijf, de producten of de service? Plaats een reactie en deel uw goede/slechte ervaringen met ons!

 

2 gedachten over “Greenchoice”

  1. Ik zou graag de incassodatum zelf willen bepalen. Nu wordt het bedrag rond de zesde van elke maand geïncasseerd, maar ik zou dat liever een week of twee eerder willen laten plaatsvinden, bv. tegelijkertijd met de storting van ons inkomen. De meeste vaste betalingen doen wij rond die datum, zodat we een goed overzicht van onze saldi hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.