Qurrent

Qurrent is een speciaal energiebedrijf dat in 2011 is opgericht door stichting DOEN, het Klimaatbureau en de Natuur- en Milieufederaties. Het bedrijf is eigenlijk een Nederlandse energiecoöperatie die zoveel mogelijk helpt met het opwekken en besparen van elektriciteit. Het doel van Qurrent is, zoals de coöperatie zelf zegt: om net zoveel groene energie op te wekken als er wordt verbruikt.

Het bedrijf zegt dat de stroom en het gas tegen de inkoopprijs verkocht worden. De stroom komt van Nederlandse windmolens en het gas is altijd CO2-gecompenseerd. Het bedrijf is voor het vierde jaar op rij door Greenpeace, de Consumentenbond, HIVOS, Natuur & Milieu, WISE en WNF verkozen tot groenste stroomleverancier van Nederland.

Producten Qurrent

Zo ziet de website van Qurrent eruit, met accountinfo en producten.

Momenteel biedt dit bedrijf 2 producten aan. Als u een product wilt afnemen, dan kunt u zich aanmelden via de website van het bedrijf of contact opnemen met de klantenservice.

  • Stroom en gas
  • Stroom

Bent u op zoek naar andere producten of wilt u deze energieaanbieder met andere energieleveranciers vergelijken? Dan kunt u hier klikken om naar de energiepagina te gaan met een overzicht van andere Nederlandse energiebedrijven.

Als klant kunt u bij Qurrent niet zelf de betaaldata kiezen. Het bedrijf incasseert elke maand rond de 26e. Voor de exacte incassodata dient u contact op te nemen met de klantenservice van deze stroomaanbieder.

Klanten beoordelen het bedrijf met een 8,2. Wilt u iets kwijt over Qurrent, de producten of de service? Plaats een reactie en deel uw goede/slechte ervaringen met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.