Sepa Green

Sepa Green is een leverancier van groene energie waarvan het hoofdkantoor in Enschede staat. Het bedrijf is onderdeel van de Duitse Schücking Energy Group en levert elektriciteit aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Sepa Green wil het transparantste energiebedrijf zijn en is daarom open over de herkomst van de energie. Het bedrijf garandeert dat minimaal 20% van de groene energie in Nederland is opgewekt, de rest van de energie komt uit andere dichtbijgelegen landen.

De energie die u als klant van dit energiebedrijf geleverd krijgt, kan via verschillende bronnen opgewekt zijn. Zonnepanelen, windmolens, biomassa maar ook mini-warmtekrachtcentrales worden door het bedrijf gebruikt om elektriciteit op te wekken. Helaas is het niet mogelijk om per huishouden de directe oorsprong te achterhalen. De reden hiervoor is dat de verschillende soorten elektriciteit gemengd worden alvorens ze bij de huizen ‘geleverd’ worden.

Producten Sepa Green

Printscreen van de Sepa Green website met informatie voor particuliere en zakelijke klanten.

Op dit moment biedt het bedrijf 3 producten aan. Als u één of meerdere van deze producten wilt afnemen, dan kunt u zich via de telefonische klantenservice en de website van deze leverancier aanmelden.

  • Elektriciteit
  • Gas
  • Elektriciteit en gas

De incassodata van Sepa Green zijn niet bekend. Indien u klant bent bij dit bedrijf, zou u dan in een reactie uw incassodata kunnen vermelden? En heeft u verder nog opmerkingen over Sepa Green, de producten of de service? Plaats een reactie en deel uw goede/slechte ervaringen met ons en onze bezoekers! Voor informatie over andere energiebedrijven kunt u hier klikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.