Sepa Green

Sepa Green is een leverancier van groene energie waarvan het hoofdkantoor in Enschede staat. Het bedrijf is onderdeel van de Duitse Schücking Energy Group en levert elektriciteit aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Sepa Green wil het transparantste energiebedrijf zijn en is daarom open over de herkomst van de energie. Het bedrijf garandeert dat minimaal 20% van de groene energie in Nederland is opgewekt, de rest van de energie komt uit andere dichtbijgelegen landen.

De energie die je als klant van dit energiebedrijf geleverd krijgt, kan via verschillende bronnen opgewekt zijn. Zonnepanelen, windmolens, biomassa maar ook mini-warmtekrachtcentrales worden door het bedrijf gebruikt om elektriciteit op te wekken. Helaas is het niet mogelijk om per huishouden de directe oorsprong te achterhalen. De reden hiervoor is dat de verschillende soorten elektriciteit gemengd worden voordat ze bij de huizen ‘geleverd’ worden.

Producten

Sepa Green
Printscreen van de Sepa Green website met informatie voor particuliere en zakelijke klanten.

Op dit moment biedt het bedrijf drie producten aan. Als jij één of meerdere van deze producten wilt afnemen, dan kun je je via de telefonische klantenservice en de website van deze leverancier aanmelden.

  • Elektriciteit
  • Gas
  • Elektriciteit en gas

Incassodata Sepa Green

De incassodata voor deze leverancier zijn niet bekend. Wel wordt er aangegeven wanneer je de jaarrekening kunt verwachten. Dit is precies een jaar nadat je klant bent geworden of een jaar na de laatste afrekening. Hiermee zou dan geconcludeerd kunnen worden dat het bedrijf verschillende incassodata per klant aanhoudt. De energieleverancier geeft haar klanten de mogelijkheid om zaken zelf te kunnen regelen via het Mijn Sepa Green account. Hier kun je dan de meterstanden doorgeven en waarschijnlijk ook zien wanneer het maandelijkse termijn bedrag wordt afgeschreven. Als jij klant bent, zou je dan in een reactie de incassodata kunnen vermelden?

En heb je verder nog opmerkingen over Sepa Green, de producten of de service? Plaats dan een reactie en deel jouw goede/slechte ervaringen met ons en onze bezoekers! Voor informatie over andere energiebedrijven kun je hier klikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.