T-mobile

T-Mobile is een bekend telecombedrijf en is een voormalig dochterbedrijf van het Duitse telecombedrijf Deutsche Telekom. In 2002 was het bedrijf in Nederland eerst actief onder de naam Ben NL en een jaar daarna veranderde het van naam en werd het dus T-Mobile.

In Nederland zijn er verschillende bedrijven die tv, internet en/of mobiel aanbieden. Deze telecombedrijven of providers, hebben verschillende abonnementen waar je als klant uit kunt kiezen. Elk abonnement bestaat uit een (tv/internet/mobiel) of meerdere onderdelen. Dergelijke combinaties noemt het bedrijf ‘pakketten’. Elke provider heeft een eigen pakketsamenstelling, daarom is het raadzaam om de verschillende providers met elkaar te vergelijken. Op deze manier kun je als consument een beter beeld krijgen van hetgeen op de markt aangeboden wordt.

Voor telefonie (mobiel bellen) en draadloos internet voor telefoon / smartphone, tablet of laptop, heeft T-Mobile diverse abonnementen. Het gaat meestal om contracten die het eerste jaar, of de eerste twee jaar niet-opzegbaar zijn, daarna is er een opzegtermijn van een maand. Als je een ‘gratis’ apparaat krijgt, gaat het in feite om een afbetaling gedurende twee jaar. In sommige gevallen ben je goedkoper uit wanneer je de telefoon, of tablet zelf koopt en een voordeliger abonnement neemt.

T-mobile
Printscreen van de hoofdpagina van T-Mobile met productinformatie en inlogknop.

Incasso T-Mobile

Het telecombedrijf heeft geen vaste incassodata voor al haar klanten. Als klant heb je de mogelijkheid om zelf je incassodatum via My T-Mobile, jouw account, aan te passen. Voor betalingen via acceptgiro worden er € 2,50 extra aan kosten gerekend. Betalen via automatische incasso is gratis. Een extra voordeel van betaling via automatische incasso, is dat de incasso pas op het laatste moment op of rond de uiterste betaaldatum wordt uitgevoerd. Circa 10 dagen na de factuurdatum. Wanneer je zelf een het bedrag op het laatste moment overmaakt, moet je rekening houden met een verwerkingstijd. Hierdoor kan de betaling soms te laat zijn.

Voor meer informatie over T-Mobile kun je contact opnemen met hun klantenservice. Indien je meer informatie over andere telecomproviders wilt, dan kun je die vinden op de tv, internet en mobiel pagina door hier te klikken.

Indien je goede/slechte ervaringen hebt met T-Mobile, dan vragen wij je hieronder een reactie te plaatsen om je mening met de andere lezers te delen.

2 gedachten over “T-mobile”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.