T-mobile

In Nederland zijn er veel bedrijven die tv, internet en/of mobiel aanbieden. Deze telecombedrijven of providers, hebben verschillende abonnementen waar u als klant uit kunt kiezen. Elk abonnement bestaat uit 1 onderdeel (tv/internet/mobiel) of uit meerdere onderdelen, dit noemt men een pakket. Elke provider heeft andere pakketsamenstellingen, daarom is het raadzaam om verschillende providers met elkaar te vergelijken. Een bekende provider die in Nederland diensten aanbiedt is T-mobile.

Voor telefonie (mobiel bellen) en draadloos internet voor telefoon / smartphone, tablet of laptop heeft T-mobile diverse abonnementen. Het gaat meestal om contracten die het eerste jaar, of de eerste twee jaar niet-opzegbaar zijn, daarna is er een opzegtermijn van een maand. Als u een ‘gratis’ apparaat krijgt, gaat het in feite om een afbetaling in twee jaar. Vaak bent u goedkoper uit wanneer u de telefoon, of tablet zelf koopt, en een voordeliger abonnement neemt.

Boven: printscreen van de hoofdpagina van T-mobile met productinformatie en inlogknop.

Voor betalingen via acceptgiro worden €2,50 extra kosten gerekend, betalen via automatische incasso is gratis. Een extra voordeel van betaling via automatische incasso, is dat de incasso pas op het laatste moment op of rond de uiterste betaaldatum wordt uitgevoerd, circa 10 dagen na de factuurdatum. Wanneer je zelf een betaling op het laatste moment overmaakt, moet je rekening houden met een verwerkingstijd en kan de betaling soms te laat zijn.

Voor meer informatie over T-mobile kunt u contact opnemen met de klantenservice van T-mobile. Indien u meer informatie over andere telecomproviders wilt, dan kunt u die vinden op de tv, internet en mobiel pagina door hier te klikken. Indien u goede/slechte ervaringen heeft met T-mobile, dan vragen wij u hieronder een reactie te plaatsen zodat wij en andere bezoekers een beter beeld van deze provider krijgen.

2 gedachten over “T-mobile”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.