Pechhulp Verzekeringen

ANWB Wegenwacht
De ANWB Wegenwacht maakt onderdeel uit van het ANWB (Koninklijke Nederlandse Toeristenbond) lidmaatschap. De contributie wordt jaarlijks geïnd rond 20 december. Het is niet mogelijk in termijnen te betalen. ANWB Lidmaatschap Opzeggen

Route Mobiel Pechhulp
Pechhulp van Route Mobiel betaal je eerst voor een heel jaar, waarna de pechhulpverzekering per maand opzegbaar is. De automatische incasso is rond de datum waarop de premie verschuldigd is. Als de incasso mislukt, is er een periode van 14 dagen dat de verzekering door blijft lopen. Komt de betaling later, dan is er pas dekking vanaf het moment dat het openstaande bedrag is ontvangen. Route Mobiel Pechhulp Opzeggen.

Allianz Global Assistence
De premie voor de kentekengebonden Allianz Global Assistance pechhulp verzekering voor auto en / of motor wordt per jaar vooruit betaald, in de maand voor de peildatum waarop de dekking in gaat. Als er nog een bedrag open staat de zoals administratiekosten of kosten voor het incassobureau, is er geen dekking. Allianz pechulp opzeggen.

Blij dat ik rij
Het lidmaatschap van Blij dat ik rij loopt per kalenderjaar, het maakt dus niet uit wanneer je lid bent geworden voor de vaste jaarbijdrage. Aan het einde van het jaar krijg je een e-mail waarin de automatische incasso wordt aangekondigd. Blij dat ik rij Pechulp Opzeggen.

Centraal Beheer
De pechhulpverzekering van Centraal Beheer levert ook buiten Apeldoorn pechhulp in Nederland of het Buitenland voor een vaste maandpremie. Het is ook mogelijk om via de app Roadgoard direct hulp te regelen, alleen wanneer je dat nodig heeft. Centraal Beheer Pechhulp Opzeggen.

Pechhulp

Meestal zijn nieuwe auto’s al verzekerd van pechhulp. Met een leaseauto is de mobiele monteur waarschijnlijk ook wel inbegrepen, maar als je een wat oudere auto rijdt is het vaak wel verstandig om niet zonder pechhulp-verzekering op weg te gaan.

pechhulpEen auto zonder fabrieksgarantie, verlengde garantie of mobiliteitsverzekering van de garage die ouder is dan drie jaar is wat dat betreft al een oude auto. Dat een auto door de APK heen is gekomen, of regelmatig in onderhoud is bij een erkende garage van de dealer, wil nog niet zeggen dat je er niet mee langs de weg kan komen te staan.

De meest voorkomende pechhulp aanvragen hebben te maken met startproblemen. Hoe vaak komt het wel niet voor dat mensen hun lampen aan laten staan? Het is natuurlijk ook mogelijk om een sleepdienst of monteur te regelen als je met pech langs de snelweg staat, en dat is dan ook hoe veel mensen voor het eerste in aanraking komen met de wegenwacht van de ANWB of een andere pechhulpdient. Bij hulp onderweg zonder dat je verzekerd bent, kan dit overigens wel een dure aangelegenheid worden.