Pechhulp

Meestal zijn nieuwe auto’s al verzekerd van pechhulp. Met een leaseauto is de mobiele monteur waarschijnlijk ook wel inbegrepen (nog even uitzoeken [red]), maar als u een wat oudere auto rijdt is het vaak wel verstandig om niet zonder pechhulp verzekering op weg te gaan.

pechhulpEen auto zonder fabrieksgarantie, verlengde garantie of mobiliteitsverzekering van de garage die ouder is dan drie jaar is wat dat betreft al een oude auto. Dat een auto door de APK heen is gekomen, of regelmatig in onderhoud is bij een erkende garage van de dealer, wil nog niet zeggen dat u er niet mee langs de weg kan komen te staan.

De meest voorkomende pechhulp aanvragen hebben te maken met startproblemen. Hoe vaak komt het wel niet voor dat mensen hun lampen aan laten staan? Het is natuurlijk ook mogelijk om een sleepdienst of monteur te regelen als u met pech langs de snelweg staat, en dat is dan ook hoe veel mensen voor het eerste in aanraking komen met de wegenwacht van de ANWB of een andere pechhulpdient. Bij hulp onderweg zonder dat u verzekerd bent, kan dit overigens wel een dure aangelegenheid worden.

Pechhulp verzekeringen

Allianz Global Assistence
De premie voor de kentekengebonden Allianz Global Assistance pechhulp verzekering voor auto en / of motor wordt per jaar vooruit betaald, in de maand voor de peildatum waarop de dekking in gaat. Als er nog een bedrag open staat de zoals administratiekosten of kosten voor het incassobureau, is er geen dekking.

ANWB Wegenwacht
De ANWB Wegenwacht maakt onderdeel uit van het ANWB (Koninklijke Nederlandse Toeristenbond) lidmaatschap. De contributie wordt jaarlijks geïnd rond 20 december. Het is niet mogelijk in termijnen te betalen.

Blij dat ik rij
Het lidmaatschap van Blij dat ik rij loopt per kalanderjaar, het maakt dus niet uit wanneer u lid bent geworden voor de vaste jaarbijdrage. Aan het einde van het jaar krijgt u een email waarin de automatische incasso wordt aangekondigd. Blij dat ik rij!

Centraal Beheer
De pechhulpverzekering van Centraal Beheer levert ook buiten Apeldoorn pechhulp in Nederland of het Buitenland voor een vaste maandpremie. Het is ook mogelijk om via de app Roadgoard direct hulp te regelen, alleen wanneer u dat nodig heeft.

Route Mobiel Pechhulp
Pechhulp van Route Mobiel betaalt u eerst voor een heel jaar, waarna de pechhulpverzekering per maand opzegbaar is. De automatische incasso is rond de datum waarop de premie verschuldigd is. Als de incasso mislukt, is er een periode van 14 dagen dat de verzekering door blijft lopen. Komt de betaling later, dan is er pas dekking vanaf het moment dat het openstaande bedrag is ontvangen.

Scootmobiel Hulpdienst
De Scootmobiel Hulpdienst is sinds 2006 uitgegroeid tot een organisatie met landelijke dekking die overal binnen 30 minuten direct hulp biedt bij pech met uw scootmobiel. Naast Pechhulp kun je er ook terecht voor scootmobiel verzekeringen en reparatie en onderhoud. Er zijn drie verschillende pakketten, maar elke pakket is inclusief Hulp bij Pech Onderweg. Het abbonement wordt maandelijks van uw betaalrekening afgeschreven middels automatische incasso.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.