BNNVARA opzeggen

Met de BNNVARA lidmaatschap kun je verschillende leuke dingen doen, maar wat doe je als je geen lid meer wilt of kunt zijn? De abonnementskosten zijn voor de meeste mensen niet hoog, maar iedereen kan een reden hebben om een lidmaatschap op te willen of te moeten zeggen. Je BNNVARA lidmaatschap kun je op verschillende manieren opzeggen. Lees hier meer over de manieren en de mogelijkheden om je lidmaatschap bij BNNVARA zo snel mogelijk stop te zetten

BNNVARA lidmaatschap opzeggen

Als je over een abonnement bij BNNVARA beschikt, dan heb je zeer waarschijnlijk een account aangemaakt. Dit noemt men ook weleens Mijn BNNVARA. Door middel van dit account kun je verschillende vragen stellen en ook je BNNVARA-lidmaatschap opzeggen. Het lidmaatschap bij BNNVARA is jaarlijks opzegbaar. Uiterlijk een maand voordat jouw nieuwe lidmaatschap ingaat, dien je dus je abonnement op te zeggen. Bij het opzeggen van je lidmaatschap is het altijd belangrijk om een bevestiging van je opzegging te hebben. Zo kun je, indien nodig, aangeven per welke datum je je account bij BNNVARA hebt opgezegd. 

Opzeggen per e-mail 

Het verzenden van een opzegmail is een van de mogelijkheden om je BNNVARA lidmaatschap te stoppen. Dit kun je het beste doen door een bericht te sturen naar contact@bnnvara.nl en aan te geven dat je per de eerst volgende mogelijkheid je lidmaatschap wenst te stoppen. Erg belangrijk is het vermelden van je relatienummer, zodat ze jouw verzoek ook goed kunnen verwerken. 

BNNVARA-lidmaatschap telefonisch opzeggen

Vind je het fijner om een medewerker van de BNNVARA te spreken, dan kun je ervoor kiezen om je lidmaatschap telefonisch op te zeggen. Doe dit door te bellen naar 0900-0123. Het is een 0900-nummer, maar BNNVARA geeft aan dat er geen extra kosten verbonden zijn, wanneer je dit nummer belt. Telefonisch zijn ze alleen door de weeks bereikbaar en is het nummer dus van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 bereikbaar. Ook wanneer je per telefoon je BNNVARA lidmaatschap opzegt, is het belangrijk om je BNNVARA-relatienummer bij de hand te hebben. Vaak wordt er ook naar een postcode en huisnummer gevraagd. Probeer deze informatie dus gereed te hebben. 

Incassodata wijzigen BNNVARA-abonnement

Je financiële bijdrage aan de BNNVARA wordt door hun contributie genoemd. De incasso van je contributie vindt plaats voorafgaande aan de ingangsdatum van je lidmaatschap. De betaling van lidmaatschap bij de BNNVARA gaat in principe via een automatische incasso. Indien je op een andere manier je contributie wenst te betalen, wordt er aangegeven om contact op te nemen met de ledenservice op telefoonnummer 0900-0123. Ook via jouw account op Mijn BNNVARA kun je wijzigingen doorgeven.

Wat is jouw ervaring? Heb je jouw BNNVARA lidmaatschap opgezegd en wil je iets hierover kwijt? Laat dit dan hieronder in de reacties weten!