Eo Visie opzeggen

Je wilt graag Eo Visie opzeggen. Hoe doe je dit? Eo Visie is een bekende lokale christelijke magazine. Sommigen noemen het tv gids Visie en anderen noemen het Eo Visie magazine. Oké goed, maar hoe kun je het nou zo snel mogelijk opzeggen? Wanneer je de Eo Visie niet meer wenst te ontvangen, om welke reden dan ook, moet je het juiste pad bewandelen om het correct op te zeggen. Ongeacht de reden waarom je jouw Eo Visie abonnement wenst op te zeggen, lees je hier de manieren en mogelijkheden om dit zo snel mogelijk te beëindigen. 

Eo Visie lidmaatschap stop zetten

In tegenstelling tot andere magazine abonnementen heeft Eo Visie een beperkt aantal mogelijkheden om het lidmaatschap op te zeggen. Je kunt dit namelijk alleen via een formulier op hun website doen. Wanneer je de opzegfunctie op de website van Eo Visie zoekt, word je geleid naar een digitaal opzegformulier. Hier dien dan je een reden van opzegging aan te klikken.

Opzeggen via digitaal formulier

Afhankelijk van de reden die je kiest om je Eo Visie magazine op te zeggen, worden er een aantal vragen gesteld. Op het formulier wordt er sowieso altijd gevraagd naar een relatienummer. Zorg er dus voor dat je deze bij de hand hebt, wanneer je het digitaal opzegformulier van Eo Visie gaat invullen. 

Incassodata Eo Visie

Eo Visie werkt enkel met een automatische incasso. Bij aanmelding machtig je de Eo Visie om het afgesproken bedrag automatisch van je rekening af te schrijven. Op hun website wordt er niet duidelijk aangegeven wanneer de incassodata voor de contributie van Eo Visie is. Wel is het duidelijk dat ze jaarabonnementen verstrekken, waardoor de incasso dan ook eens per jaar zal geschieden.

In de algemene voorwaarden van Eo Visie wordt de acceptgiro ook genoemd. Gezien het feit dat deze betaalmogelijkheid in 2023 zal verdwijnen, wordt ervan uitgegaan dat deze betaalmogelijkheid binnenkort ook niet meer zal bestaan.

Wat is jouw ervaring met het Eo Visie opzeggen? Heb je jouw Visie lidmaatschap opgezegd en wil je iets hierover kwijt? Laat dit dan hieronder in de reacties weten!