KRO Magazine opzeggen

KRO Magazine opzeggen. Hoe gaat dit precies in zijn werk? Lees in dit artikel welke stappen je kunt nemen om je lidmaatschap bij KRO Magazine op te zeggen. KRO Magazine is een Nederlandse Publieke Omroep en bestaat uit een fusie van de Katholieke Radio Omroep (KRO) en de Nederlandse Christelijke Radio Vereniging (NCRV). Hierdoor wordt het ook weleens KRO-NCRV tv gids genoemd in het volksmond. Er zijn uiteenlopende redenen om je KRO magazine op te zeggen. Misschien omdat je er simpelweg minder gebruik van maakt of mogelijk moet je het namens iemand wegens overlijden het KRO Magazine abonnement opzeggen

Opzeggen via telefoon

Een van de manieren waarop je KRO Magazine eenvoudig kunt opzeggen is via de telefoon. Zeg je KRO Magazine abonnement op door tussen maandag en vrijdag tussen 9:00 en 17:00  te bellen naar telefoonnummer 035 – 672 68 80. Indien je een lidmaatschap voor onbepaalde tijd wenst op te zeggen, kun je dit ieder gewenst moment doen. Wanneer je nog een actie abonnement hebt, kun je tot uiterlijk een maand voor het einde van de actieperiode je abonnement opzeggen. Het is dus niet mogelijk om een actie abonnement tussentijds op te zeggen. Hou altijd je abonneenummer bij de hand wanneer je telefonisch contact maakt met de klantenservice van KRO Magazine. 

Opzeggen via opzegformulier

Indien je liever niet belt met de KRO Magazine klantenservice, kun je ervoor kiezen om je abonnement via het opzegformulier op te zeggen. Om dit te doen dien je eerst in te loggen in Mijn KRO Magazine account. In je account kies je dan de optie om je KRO Magazine te beëindigen. In je Mijn KRO Magazine account zou je na beëindiging duidelijk moeten kunnen zien, dat je je KRO Magazine per een bepaalde datum hebt stopgezet Ook hier geldt dat je een KRO Magazine lidmaatschap voor onbepaalde tijd elk moment kunt opzeggen. Indien je een actie abonnement hebt, dien je de actieperiode eerst te hebben voldaan, voordat je op kunt zeggen. 

KRO Magazine incassodata

Er zijn geen vaste incassodata voor KRO Magazine. Het bedrag voor het lidmaatschap wordt altijd vooraf automatisch geïncasseerd. De automatische incasso vindt twee tot vier weken voorafgaand aan de nieuwe abonnementsperiode plaats. Het KRO Magazine abonnement kun je per jaar of per half jaar betalen. Indien je betaalmomenten van je abonnement wilt wijzigen, kun je dit eenvoudig via je Mijn KRO Magazine account doen. 

Heb je ervaring met KRO Magazine opzeggen? Deel je ervaring dan hieronder in de reacties!