NCRV gids opzeggen

Je wilt je NCRV gids opzeggen? Wanneer je je NCRV gids wenst op te zeggen is het belangrijk dat je rekening houdt met een aantal zaken. In dit artikel wordt er uitgelegd hoe je dit het beste kunt doen. De letters NCRV staan voor Nederlandse Christelijke Radio Vereniging en het programmablad richt zich voornamelijk op protestants-christelijke 50-plussers. Bij het opzeggen van je NCRV gids abonnement is het van belang om te weten wat je abonneenummer is. Je NCRV-abonneenummer bestaat uit zeven of acht cijfers en staat op de voorkant van je NCRV gids. Indien je het NCRV gids namens iemand anders moet opzeggen, dien je ook over het abonneenummer te beschikken. Denk bijvoorbeeld aan het NCRV gids opzeggen bij overlijden. Wat ook je reden is, belangrijk is dat je het NCRV gids op de correcte manier opzegt en rekening houdt met opzegtermijn van een maand. 

Opzeggen per telefoon

Het proces om het NCRV gids telefonisch op te zeggen gaat redelijk snel. Om je NCRV-abonnement per telefoon op te zeggen, kun je het beste bellen naar telefoonnummer 035 – 672 68 80. Zoals hierboven reeds vermeld is het belangrijk om je zeven of achtcijferige abonneenummer dan in de buurt te hebben om deze door te kunnen geven. Wanneer je je NCRV gids via de telefoon opzegt, is het handig om te dubbelchecken of je een bevestiging van je opzegging ontvangt. 

Opzeggen via email

Er is geen directe mailadres bekend, waar je een eventuele opzegbrief naar zou kunnen mailen. Wanneer je je NCRV gids lidmaatschap liever schriftelijk opzegt, kun je het beste gebruik maken van het digitale opzegformulier die NCRV gids op de website heeft. Wanneer je op de link van het digitale opzegformulier klikt, word je geleidt naar jouw Mijn NCRV gids account. Op deze manier kun je je NCRV gids abonnement alsnog schriftelijk opzeggen. 

Incassodata NCRV gids

De meeste gidsen hebben geen specifieke incassodata. Wel wordt er gevraagd om de betaling van het NCRV gids abonnement vooraf in orde te maken. De betaling geschiedt per automatische incasso. Hiernaast biedt NCRV gids hun abonnees de mogelijkheid om de abonnementskosten zelf via iDEAL over te maken. Dit gebeurt ongeveer twee tot vier weken voorafgaand aan de nieuwe abonnementsperiode. Afhankelijk van je wensen kun je ervoor kiezen om het NCRV gids abonnement per jaar of per half jaar te betalen. Deze wijzigingen of je opzegging, kun je eenvoudig regelen via jouw Mijn NCRV gids account. 

Heb jij in het verleden ook gebruik gemaakt van het NCRV gids en heb je je abonnement opgezegd? Deel jouw ervaring hieronder in de reacties met ons!