Omroep MAX opzeggen

Omroep MAX Opzeggen

Omroep MAX opzeggen of incassodata wijzigen?

 

Denk je al een poos aan Omroep MAX opzeggen? Of wil je meer informatie over de incassodata van Omroep MAX? Lees dan hier de opzegmogelijkheden om je abonnement bij Omroep MAX eenvoudig op te zeggen. Ook tref je meer informatie aan over incassodatum die deze omroep hanteert voor haar leden. 

Omroep MAX is een Nederlandse Publieke Omroep die programma’s maakt speciaal voor 50-plussers. De publieke omroep bestaat sinds 2005 en is gevestigd in Hilversum. 

Misschien ben je al een poos informatie aan het zoeken om het lidmaatschap bij Omroep MAX te beëindigen. Er kunnen uiteenlopende redenen zijn om een lidmaatschap te beëindigen. In sommige gevallen willen mensen bezuinigen, waardoor dit soort abonnementen als eerste worden gestopt. In andere gevallen, zoals bij het overlijden van de abonnee, zoeken nabestaanden informatie over het opzeggen van het abonnement op Omroep MAX. Je bent in elk geval niet de enige die deze informatie niet makkelijk kunt vinden, want op de website kun je niet zo snel achterhalen wanneer en hoe je precies het lidmaatschap kunt opzeggen. Tussen de lettertjes en de verschillende links hebben we kunnen achterhalen hoe leden van Omroep MAX het abonnement kunnen opzeggen. 

MAX Magazine opzeggen

De tv-gids, of zoals zij het zelf noemen, de lifestyle gids van Omroep MAX heet MAX Magazine. Hou er rekening mee dat een lidmaatschap bij Omroep MAX niet hetzelfde is als een abonnement op MAX Magazine. Het tijdschrift is de wekelijks verschijnende programmagids van Omroep MAX. Indien je je MAX Magazine abonnement wilt opzeggen, kun je dit het beste doen door te bellen of te mailen. De klantenservice van MAX Magazine is op werkdagen te bereiken van  09:00 tot 17:00 op telefoonnummer 035 2019505. Je kunt ook een mail naar klantenservice@maxmagazine.nl sturen om je lidmaatschap op de lifestyle gids van MAX op te zeggen. Houdt sowieso rekening van een opzegtermijn van een maand.

Opzeggen per telefoon

Bij deze omroep is het niet mogelijk om het lidmaatschap telefonisch op te zeggen. Op de website van de Nederlandse omroep wordt er een telefoonnummer vermeld. Wat het telefoonnummer van de publiekservice van Omroep MAX is. Echter, wordt er duidelijk in de algemene voorwaarden beschreven dat het opzeggen van het lidmaatschap uitsluitend schriftelijk dient te gebeuren. Voorkom onnodige discussies en onduidelijkheden, door schriftelijk de opzegging door te geven. De opzegtermijn waar leden rekening mee moeten houden is 2 maanden voor het einde van de lidmaatschapsperiode. 

Opzeggen via e-mail

In de lidmaatschapsvoorwaarden van Omroep MAX is terug te lezen dat het abonnement uitsluitend schriftelijk opgezegd kan worden. Echter, wordt er in de voorwaarden geen e-mailadres vermeld. Door een mail te versturen, heb je gelijk een bewijs voor jezelf van de opzegging. Dit is namelijk terug te vinden in je verzonden berichten. Houdt altijd rekening met een opzegtermijn van 2 maanden, wanneer je de Omroep MAX abonnement wenst te annuleren. Ergens anders op de website is een mailadres te achterhalen. Je schriftelijke opzegging kun je mailen naar info@omroepmax.nl

Indien je liever een echte brief wenst te posten is dit ook mogelijk. Stuur je opzegbrief naar Postbus 220, 1200 AE in Hilversum. Denk eraan om een kopie van de opzegbrief te maken, voordat je deze op de postbus zet. Dit is voor je eigen administratie, daar de brief inclusief inhoud weg is, nadat je deze op de post hebt gedaan. 

Incassodata Omroep MAX

Leden die een machtiging hebben gegeven om het bedrag van het lidmaatschap automatisch af te laten schrijven, kunnen verwachten dat de contributie voor Omroep MAX eenmaal per jaar wordt afgeschreven. Voor elk lid is deze afschrijfdatum verschillend, omdat dit afhangt van het moment dat je lid bent geworden. 

Ben of was je lid van Omroep MAX en wil je jouw ervaring met ons delen? Doe dit dan in de reacties hieronder!