Omroep Ongehoord opzeggen

Je wilt graag Omroep Ongehoord opzeggen. Misschien zijn er persoonlijke redenen of misschien ben je het eens met de ontwikkelingen rondom de omroep in het nieuws. Het wil weleens gebeuren dat je namens iemand moet opzeggen en bijvoorbeeld het Omroep Ongehoord abonnement in geval van overlijden wenst op te zeggen. Wat ook je reden is om het lidmaatschap bij deze omroep stop te zetten, is het van belang dat je de juiste stappen neemt om dit goed te doen. Wanneer je de website van Omroep Ongehoord Nederland raadpleegt, vind je niet zo makkelijk informatie rondom het opzegproces. Wel is er ergens een pagina met ‘lidmaatschapsvoorwaarden’. Hier lees je bijvoorbeeld dat je een opzegtermijn van een maand hebt en dat je Omroep Ongehoord lidmaatschap automatisch wordt verlengd tot wederopzegging. In dit artikel wordt alles in een rijtje gezet. 

Opzeggen per telefoon 

Omroep Ongehoord is niet telefonisch op te zeggen. Indien je al op de website van Omroep Ongehoord Nederland hebt gezocht, valt het waarschijnlijk op dat je geen direct link ziet met opzegmogelijkheden. Op een pagina wordt er alleen een mailadres vermeld om contact op te nemen indien je vragen over je abonnement hebt. 

Opzeggen via email 

Het is sowieso altijd handig om een abonnement schriftelijk op te zeggen. Op deze manier heb je ook een schriftelijk bewijs met een datum erop, dat aantoont dat je je abonnement hebt opgezegd. Om je abonnement bij Omroep Ongehoord op te zeggen kun je een mail sturen naar leden@ongehoordnederland.nl. Er zijn geen inlogmogelijkheden bekend, waar je bijvoorbeeld via een account gegevens van je lidmaatschap zou kunnen wijzigen. Let dus goed op, dat je dit altijd via het vermelde e-mailadres doet. 

Incassodata Omroep Ongehoord

Je contributie aan Omroep Ongehoord gebeurt jaarlijks. De betaling gaat door middel van een machtiging die jij aan de omroep geeft en wordt vooraf geïncasseerd. De omroep kent dus geen specifieke incassodata waar je rekening mee dient te houden. De voorkeur van de omroep gaat uit voor een automatische incasso. Echter, kent het kent ook andere betaalmogelijkheden via bijvoorbeeld een creditcard of PayPal. Wanneer je reeds lid bent, wordt je abonnement telkens stilzwijgend verlengd en automatisch geïncasseerd tot je dit zelf opzegt.

Heb je ervaring met het opzeggen van je lidmaatschap bij Omroep Ongehoord Nederland? Deel je ervaring dan hieronder in de reacties!