PowNed opzeggen

Al een poos maak je er geen of weinig gebruik van en je wilt stoppen. Je wilt graag PowNed opzeggen. Lees hieronder hoe je dit snel en eenvoudig kunt doen. PowNed is een van de jongste omroepverenigingen en maakt deel uit van het Nederlandse publieke omroepbestel. Voordat je PowNed opzegt, is het misschien leuk om te weten dat de letters voor Publieke Omroep Weldenkend Nederland En Dergelijke, staan. Nu dat je de volledige naam van de omroepvereniging die je gaat verlaten weet, gaan we verder met de stappen die je kunt nemen om je PowNed abonnement op te zeggen. Het lidmaatschap bij PowNed kun je ieder moment opzeggen, maar hou er wel rekening mee dat je 30 dagen voor het einde van het termijn, schriftelijk moet laten weten dat je wenst te stoppen. Je lidmaatschap eindigt dan aan het einde van je huidige betaalperiode. In het geval van overlijden van het lid, wordt het PowNed abonnement ook direct opgezegd. Hiervoor is dan wel een bewijs nodig. Bij PowNed kun je slechts een keer lid kunt worden. Wanneer PowNed constateert dat je meerdere malen lid wilt worden, hebben zij het recht om je lidmaatschap zelf te beëindigen. 

PowNed Opzeggen per telefoon

Een abonnement opzeggen per telefoon kan snel zijn, maar is niet altijd even handig. Het PowNed abonnement kun je niet telefonisch opzeggen. Maar ook als je een andere vraag had en iemand van de PowNed klantenservice zou willen spreken, zou dit niet eenvoudig zijn. Op de website van PowNed is er namelijk geen telefoonnummer te vinden. Alle contact geschiedt dus schriftelijk. 

Opzeggen via email

Ondanks PowNed op hun website het contact ontkracht, is het toch handig om dit te doen wanneer je geen lid meer wenst te zijn. In hun algemene voorwaarden staat duidelijk dat opzeggen uitsluitend schriftelijk kan. Bovendien is een telefoonnummer van PowNed op de site moeilijk te vinden. Om je PowNed lidmaatschap op te zeggen, kun je het beste een mail sturen naar klantenservice@powned.tv

Incassodata PowNed

PowNed werkt enkel met een automatische incasso. Bij aanmelding machtig je hen om het afgesproken bedrag automatisch van je rekening af te schrijven. Op de website wordt er aangegeven dat PowNed het afgesproken bedrag voor de contributie kan verhogen. Indien dit gebeurt, zul je dit bij de afschrijving van het volgende termijn merken. 

Wat is jouw ervaring? Heb je het lidmaatschap bij PowNed opgezegd? Hoe verliep het? Laat ons jouw ervaring weten in de reacties hieronder.