Televizier opzeggen

Wil je graag je lidmaatschap bij Televizier opzeggen, dan lees je hier hoe je dit makkelijk en snel kunt doen. Televizier is een wekelijks verschijnende tv gids en valt onder de AVROTROS. Tot en met 2014 werd het blad altijd AVRO genoemd, maar hierna is er besloten dat de tv gids Televizier heet. Het opzegproces van je Televizier is vrij eenvoudig. Om dit proces te versnellen is het altijd handig om je abonneenummer te kennen. Je abonneenummer bestaat uit zeven, soms acht cijfers en is te zien op de voorkant van je Televizier tv gids boven je postadres. Ook wanneer je namens iemand Televizier moet opzeggen, bijvoorbeeld in het geval van overlijd, kun je hier terecht voor handige informatie. Lees verder om te kijken welke methode het beste bij jou past om je lidmaatschap bij Televizier op te zeggen. 

Televizier opzeggen per telefoon

Ja dat kan! Om het Televizier abonnement te beëindigen kun je het beste bellen met de klantenservice van Televizier. Doe dit door te bellen naar 035 – 672 68 50. Hou er rekening mee dat je je abonnement gaat opzeggen en dat het dan handig is om je abonneenummer bij de hand te hebben. Zoals hierboven al vermeld staat, vind je je abonneenummer op je Televizier tv gids, net boven je postadres. De Televizier klantenservice is enkel door de weeks bereikbaar van 9:00 tot 17:00.

Opzeggen via email 

Hoewel bijna alles tegenwoordig via de email mogelijk is, is dit niet het geval voor het opzeggen van je lidmaatschap bij Televizier. Op de website van Televizier wordt er duidelijk alleen 1 methode genoemd en dat is de methode die hierboven staat beschreven. Televizier opzeggen is dus enkel mogelijk via de telefoon. Je kunt je abonnement wel beheren via je Mijn Televizier account, maar het is niet duidelijk of de opzegging ook via Mijn Televizier mogelijk is. 

Incassodata Televizier

Televizier biedt haar klanten twee betaalmogelijkheden. Je kunt je Televizier abonnement betalen via iDEAL of je machtigt Televizier om de abonnementskosten van je rekening af te schrijven. Vroeger was er ook de mogelijkheid om je Televizier via acceptgiro te betalen. In 2023 zal de acceptgiro niet meer bestaan en biedt Televizier deze betaalmogelijkheid niet meer aan. Er zijn geen exacte incassodata, omdat de incasso afhankelijk is van het moment dat je lid besluit te worden.

Heb je in het verleden ook gebruik gemaakt van Televizier en heb je je abonnement opgezegd? Deel dan hieronder jouw ervaring met ons!