Troskompas opzeggen

TrosKompas opzeggen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Lees hier hoe dit makkelijk en snel in zijn werk gaat. TrosKompas werd vroeger als twee losse woorden geschreven en is het wekelijkse omroepblad van de AVROTROS. Het werd de kleinste gids van Nederland genoemd, omdat het een compact formaat heeft dat geïnspireerd is door de TV Guide die in de Verenigde Staten verscheen. Het abonnement bij TrosKompas wordt afgesloten voor minimaal een jaar en wordt stilzwijgend voor onbepaalde tijd verlengd. Wil je dit niet, dan moet je een maand voor het einde van je abonnement opzeggen. De manieren hoe je je abonnement op het omroepblad kunt opzeggen beschrijven we hieronder. Deze informatie is ook handig, wanneer je bij overlijden het abonnement namens iemand anders moet opzeggen. 

Wees ervan op de hoogte dat het mogelijk is om het omroepblad op te zeggen en wel lid te blijven van TrosKompas, indien je ondersteunend lid van AVROTROS wenst te zijn. Hiernaast biedt TrosKompas ook de mogelijkheid om je abonnement op het omroepblad tijdelijk stop te zetten. In dit artikel beschrijven we enkel het proces rondom het permanent opzeggen van je TrosKompas abonnement.

TrosKompas opzeggen per telefoon

Om TrosKompas snel en eenvoudig op te zeggen kun je bellen met de abonnee- en ledenservice. Zij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag op telefoonnummer 035-672 6860. Op de website van TrosKompas wordt aangegeven dat dit de snelste methode blijkt te zijn om je TrosKompas abonnement op te zeggen. Je opzegging wordt dan direct verwerkt en opgezegd. 

Opzeggen via email 

Indien je voorkeur ernaar uitgaat om je TrosKompas abonnement schriftelijk op te zeggen, is dit zeker een optie. Het e-mailadres waar je je opzegbrief voor TrosKompas kunt sturen is abonneeservice@troskompas.nl. Op hun website wordt hier wel aangegeven om bij schriftelijke opzeggingen rekening te houden met een verwerkingstijd. Indien je wel schriftelijk wenst op te zeggen, maar niet over een e-mailadres beschikt, kun je je opzegbrief voor TrosKompas sturen naar postadres: Abonneeservice TrosKompas, Postbus 20.000, 1202 AA, Hilversum.

Incassodata TrosKompas

TrosKompas heeft geen specifieke incassodata. De kosten voor je abonnement voldoe je tijdens het afsluiten. Indien je een wijziging voor een toekomstige contributie door wenst te geven, kun je het beste contact opnemen met de abonnee- en ledenservice van TrosKompas. 

Heb je ook je TrosKompas abonnement opgezegd? Hoe verliep het proces? Deel je ervaring met anderen in de reacties hieronder!