Varagids opzeggen

Je wilt graag Varagids opzeggen en je bent op zoek naar informatie hierover. Zoek niet verder, want in dit artikel worden de stappen beschreven die je kunt nemen om je Varagids goed en snel stop te zetten. Varagids is een wekelijks verschijnende televisiegids die onder BNNVARA valt. Wanneer je een abonnement op Varagids neemt, heb je een jaarabonnement afgesloten. Indien je dit binnen het jaar niet opzegt, wordt je abonnement stilzwijgend verlengt en omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Hou altijd rekening met een maand opzegtermijn wanneer je abonnement op de Varagids wenst te beëindigen. Je eventuele resterende contributie (pro rata) wordt bij de opzegging niet gerestitueerd. Ongeacht de opzegmethode die je kiest, is het altijd verstandig om het relatienummer in de buurt te hebben. 

Varagids opzeggen per telefoon (WhatsApp) 

Bij Varagids is het mogelijk om je abonnement telefonisch op te zeggen, maar dit dien je dan via Whatsapp te doen. Wanneer je het nummer  088 – 676 66 92 in je smartphone opslaat, kun je via WhatsApp contact maken met de Publieks- en Ledenservice van Varagids. Deze service is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9:00 tot en met 17:00. Op de vrijdagen is dit tot 16:00. 

Opzeggen via email 

Indien je jouw Varagids lidmaatschap het liefst schriftelijk opzegt, kun je dit per e-mail doen of via de normale post doen. Het versturen van een e-mail is handig, onder andere omdat je dan gelijk een bewijs heb van je Varagids opzegging. Stuur je opzegbrief naar Contact@bnnvara.nl of naar BNNVARA, t.a.v. afdeling ledenadministratie, Postbus 175, 1200 AD Hilversum. Sowieso is het altijd handig om een kopie van je opzegbrief maken of een bewijs van het postkantoor te ontvangen, zodat je kunt bewijzen dat je je Varagids abonnement hebt opgezegd.

Incassodata Varagids

De betaling van je Varagids geschiedt op het moment dat je het abonnement afsluit en een keer per jaar. Er zijn geen specifieke incassodata, want dit is per relatie verschillende. 

Heb jij je lidmaatschap op de Varagids onlangs opgezegd? Deel je ervaring hieronder in de reacties!