Veronica Magazine opzeggen

Veronica Magazine opzeggen is eenvoudiger dan je denkt! Let wel: Veronica Magazine heet sinds 2021 Veronica Superguide. Het maakt voor dit artikel weinig uit welke naam jouw voorkeur heeft. Lees hier de snelste methodes om je lidmaatschap voor Veronica Magazine op te zeggen. Veronica Magazine is een tv gids die onder het bedrijf Sanoma valt. Wanneer je je Veronica Magazine lidmaatschap wenst te beëindigen, dien je sowieso rekening te houden met een maand opzegtermijn. Ook is het handig als je je abonnementsnummer weet, zodat jouw gegevens gevonden kunnen worden. Je abonnementsnummer van Veronica Magazine kun je op het adreslabel van het tijdschrift vinden. In het geval van overlijden dien je ook het lidmaatschap voor desbetreffende lid te stoppen. Lees hieronder de verschillende manieren waarop je het abonnement op Veronica Magazine kunt opzeggen. 

Veronica Magazine opzeggen per telefoon

Het is zeker mogelijk om je abonnement op Veronica Magazine telefonisch te beëindigen. Om dit te doen kun je bellen naar telefoonnummer 088 – 550 02 52. De klantenservice van Veronica Magazine is bereikbaar op weekdagen van 9:00 tot en met 21:00. Wil je liever teruggebeld worden, dan kun je op de website van Veronica Superguide je telefoonnummer achterlaten, zodat je op een later tijdstip teruggebeld wordt. Op deze manier hoef je niet in de wachtrij te wachten en kost het telefoongesprek jou geen geld. 

Opzeggen bij overlijden

Veronica Magazine heeft op hun website een speciaal formulier dat ‘overlijden melden’ heet. Hiermee kunnen nabestaanden het snelst het overlijden van een lid doorgeven. Nadat dit bekend is bij Veronica Magazine wordt het lidmaatschap per direct en kosteloos beëindigd. Ook worden de klantgegevens voor marketingdoeleinden gelijk geblokkeerd. Veronica Magazine vraagt duidelijk op de website om bij overlijden geen gebruik te maken van de gebruikelijke opzegmethode, omdat hier de klantgegevens niet direct worden geblokkeerd. 

Opzeggen via email 

Veronica Magazine kun je ook schriftelijk opzeggen, maar niet via email. Om je abonnement op Veronica Magazine schriftelijk op te zeggen, dien je naar een speciale opzegpagina op hun website te gaan. Hier krijg je dan de opties om te bellen, teruggebeld te worden of zelf de wijziging of opzegging door te geven. Om zelf een wijziging of opzegging door te geven, moet je je abonnementsnummer bij de hand te hebben en de laatste 4 cijfers van je rekeningnummer die bij Veronica Magazine bekend is. Schriftelijk opzeggen via de website is op elk moment van de dag mogelijk. 

Incassodata Veronica Magazine

Er zijn geen exacte incassodata voor Veronica Magazine bekend, omdat de kosten voor het abonnement vooraf worden afgeschreven. Dit is per lid anders. 

Heb je onlangs je Veronica Magazine abonnement opgezegd? Hoe heb jij dit ervaren? Vertel het ons in de reacties hieronder!