vriendenloterij of bankgiroloterij

VriendenLoterijDe VriendenLoterij is een loterij die in 1989 door de Nederlandse vereniging Humanitas is opgericht en steunt diverse goede doelen op het gebied van gezondheid en welzijn van mensen. Per augustus 2021 heeft de BankGiroloterij zich verenigd met de VriendenLoterij.  Incassodatum VriendenLoterij wijzigen is dus hetzelfde als de BankGiroloterij incassodatum veranderen. De trekking vindt maandelijks, op de laatste dag van de maand plaats. Wil je deze maand voor de laatste keer meespelen, dan kun je je abonnement bij de VriendenLoterij opzeggen. Incassodatum wijzigen of opzeggen VriendenLoterij of bankgiroloterij? Lees dan verder.

Incassodatum BankGiroloterij

In augustus 2021 is de BankGiroloterij samengevoegd met de VriendenLoterij.  Incassodatum VriendenLoterij wijzigen is dus hetzelfde als de BankGiroloterij incassodatum veranderen. Daar de automatische incasso van de inleg voor je lotnummer(s) voorafgaand aan de trekking van je rekening wordt afgeschreven, kan de incassodatum van deze loterij ingeschat worden. Op de website worden er geen duidelijke data genoemd.  De trekking vindt altijd plaats op de laatste dag van de maand en kun je dus weten dat in de werkdagen hiervoor de BankGiroloterij de inleg automatisch zal afschrijven. Het wijzigen van de  VriendenLoterij incassodatum, heeft dus als gevolg dat je mogelijk niet meedoet tijdens een trekking.

Opzeggen abonnement BankGiroloterij

Ben je op zoek naar informatie over het opzeggen van je abonnement bij de VriendenLoterij, lees dan verder.  Je abonnement opzeggen bij de VriendenLoterij (of BankGiroloterij) kun je op drie manieren doen. Als je over een VriendenLoterij VIP KAART beschikt, is deze ook niet meer geldig na het stopzetten van je abonnement. Tijdens het opzeggen is het belangrijk dat je over het nummer van de bankrekening beschikt, waar je inleg van afgeschreven wordt.

Opzeggen VriendenLoterij per email

Er is van deze loterij geen e-mailadres bekend waar je je opzegbrief naartoe kunt sturen. Wel geven ze je de mogelijkheid om je abonnement schriftelijk op te zeggen, maar dan dien je je brief via de normale post op te sturen. Kies je voor deze opzegmethode, dan kun je je opzegbrief ter attentie van de afdeling Ledenservice verzenden naar Beethovenstraat 200, 1077 JZ  in Amsterdam. Wanneer je ervoor kiest om je abonnement per post op te zeggen, dien je rekening te houden met een verwerkingstijd.

Telefonisch opzeggen VriendenLoterij

Wil je liever iemand spreken en het stopzetten van je VriendenLoterij abonnement telefonisch regelen? Bel dan met de Ledenservice van de loterij. Je kunt ze bereiken op 088  –  020 10 52 van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 21:00 en op zaterdag tussen 9:30 en 16:00. Ook wanneer je je lidmaatschap telefonisch beëindigd is het handig als je over het nummer van de bankrekening beschikt, waar je inleg van afgeschreven wordt.

Online opzeggen

Bij deze loterij krijg je automatisch een account, wanneer je lid bent. Dit account heet Mijn VriendenLoterij en hier zie je al je gegevens hoe je geregistreerd staat. Via je persoonlijk account kun je je abonnement online opzeggen. Wanneer je hiervoor kiest, is het een kwestie van inloggen door je e-mailadres en het daarbij horende wachtwoord in te voeren. Eenmaal in je account, dan kun je kiezen voor opzeggen en op deze manier je abonnement voor de loterij stopzetten.

Ben je nu of vroeger lid geweest van deze loterij? Deel je goede en/of slechte ervaring hieronder in de reacties met ons!