Incassodata 2016 – Bericht Vaste Lasten

rekeningen betalen met automatische incasso blijft populair
Op het gebied van betalingen zijn er voortdurend nieuwe ontwikkelingen zoals de invoering van het Internationale Bankrekeningnummer (IBAN), SEPA, de ontwikkelingen met contactloos betalen en betalen met uw smartphone. Sommige banken hebben geexperimenteerd met alternatieven voor de acceptgiro zoals FinBox en er is nu Accept Mail. Bij al deze betalingen moet je zelf de betaling uitvoeren, of een betaling goedkeuren. Wat is er nu makkelijker dan automatiche incasso? Dat blijft voorlopig wel. Misschien komen er apps om meer inzicht te krijgen in uw automatische incasso’s en wordt het eenvoudiger om betalingen terug te draaien, wat denkt u?

Om bij te dragen aan meer openheid in automatische incassos kunnen burgers, bedrijven en (overheids-) organisaties op deze site aangeven wanneer zij hun incasso hebben ingepland, zo kan iedereen hier rekening mee houden. Een groot aantal incassodata voor 2016 zijn al geplaatst, elke toevoeging is welkom!

Incassodata 2016

Bent u op zoek naar de incassodata van andere vasten lasten? Kijk dan op de overzichtspagina met incassodata van A tot Z.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.