Netflix

Uit onderzoek blijkt dat miljoenen mensen in Nederland een Netflix account hebben, dit is natuurlijk ongelooflijk veel. Maar dat is niet zonder reden, voor een paar euro per maand kun je namelijk onbeperkt films en series kijken wanneer je maar wilt. Netflix heeft meerdere abonnementsprijzen, deze prijzen wisselen door de hoeveelheid apparaten die aangesloten kunnen zijn aan een account.

Een duurder abonnement heeft dus beschikking over meer apparaten dan een goedkoper account, je kunt er dus met meer mensen tegelijkertijd op kijken. Het aanbod op de dienst wordt alsmaar uitgebreid en er komen steeds nieuwere en bekendere films op te staan. Netflix heeft nu zelf zijn eigen productie met films en series, het is dus een heel erg groot bedrijf geworden. Op dit moment is het de grootste online media aanbieder ter wereld.

Netflix Incassodata

Netflix heeft geen vaste incasso datum, dit komt door hun huidige proefbeleid. Voordat je moet betalen voor een abonnement kun je eerst gratis een maand lang Netflix kijken. Dit doen natuurlijk heel veel mensen, alleen vergeten zij vaak weer om de automatische incasso stop te zetten. Dit zorgt voor een hoop onnodige kosten en een hele hoop telefoontjes en mailtjes in de hoop om je geld terug te krijgen. De incassodatum is de dag waarop je het proefabonnement hebt afgesloten, alleen dan een maand later natuurlijk. Deze datum is dus voor iedereen anders, voor de precieze datum moet je dus even bij je bankafschriften kijken. Als je dus wel gebruik maakt van Netflix is deze incasso geen probleem. Het is natuurlijk wel even handig om te weten wanneer het precies wordt afgeschreven en hoeveel het precies is.

Netflix Opzeggen

Als je geen Netflix gebruikt is het heel erg zonde van het geld. Op de site van Netflix zelf kun je vast ergens vinden welke stappen je moet nemen om de automatische incasso stop te zetten. Maar makkelijker is om hier direct Netflix op te zeggen. Doe dit tijdig want als je te laat bent zit je er al weer een maand aan vast.

2 gedachten over “Netflix”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.