Creditcard ASN Bank

De ASN Bank biedt haar klanten de mogelijkheid om een creditcard aan te vragen. De ASN biedt op dit moment één soort creditcard aan:

  • ASN Creditcard

De creditcard die door ASN Bank wordt uitgegeven, wordt door ICS (International Card Services) behandeld. De ASN Creditcard is een VISA creditcard. Als klant kun je deze niet omzetten naar een Mastercard, VISA is de enige optie.

Foto: de creditcardpagina van de ASN Bank met productinformatie en optie om de creditcard aan te vragen.

Met de ASN Creditcard betaal je achteraf. Elke maand ontvang je een online rekeningoverzicht van de uitgaven en deze rekening kun je in één keer betalen of in termijnen. Als je de rekening in één keer betaalt, dan moet je dit binnen 21 dagen na ontvangst van het maandoverzicht doen. Ben je te laat met betalen? Dan betaal je 2,5% rente over het openstaande saldo. Als je hebt gekozen voor gespreid betalen, dan betaal je je openstaand creditcardbedrag in termijnen terug. Als je gespreid betaalt, betaal je altijd rente. Je betaalt rente over je openstaande saldo en deze rente bedraagt in 2020, 2,5% (met een minimum van €20).

De inkomenseis en het bestedingslimiet verschillen per klant. Daarnaast verandert de debetrentevoet regelmatig. Kijk hiervoor op de website van de ASN Bank of neem contact op met de bank om hier meer informatie over te krijgen. Omdat elke bank en creditcard andere regels heeft is het goed om alles creditcards op en rijtje te zetten en te vergelijken voordat je en keuze maakt.

Heb jij een ASN Creditcard? Wordt het openstaande creditcardbedrag elke maand op de juiste data afgeschreven? Plaats een reactie en deel jouw goede/slechte ervaringen met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.