Creditcard Rabobank

De Rabobank biedt op dit moment 2 verschillende creditcards aan:

  • RaboCard
  • Rabo GoldCard

De RaboCard is van Mastercard en de Rabo GoldCard kan, afhankelijk van wat de klant wil, van Mastercard of Visa zijn. De creditcards worden door Rabobank zelf uitgegeven, dus alle communicatie en administratie gebeurd rechtstreeks met de bank zelf.  Studenten met een studentenrekening kunnen bij de Rabobank een RaboCard aanvragen (hiervoor is vast inkomen geen vereiste).

Printscreen van de creditcardpagina van de bank met alle nodige informatie over de 2 creditcards.

Tegenwoordig kunt u bij de Rabobank alleen nog maar maandelijks uw creditcardbedrag betalen. Het krediet op creditcard is niet meer mogelijk, als u dit nog wel heeft dan kunt u hier nog steeds gebruik van maken. U betaald de creditcardbetalingen dan gespreid terug. Indien u dit wenst kunt u uw aflossingswijze aanpassen naar maandelijks afschrijven. Aangezien krediet op creditcard nu niet meer afgesloten kan worden, worden standaard de creditcardbetalingen elke maand van de desbetreffende betaalrekening afgeschreven. U betaalt als klant daardoor ook geen rente over het uitstaande bedrag. De Rabobank schrijft het uitstaande bedrag aan het einde van de maand, rond de 29e, af. Dit verschilt per maand (soms kan het dus ook de 28e of 30e zijn).

De inkomenseis en het bestedingslimiet verschilt per type creditcard en is ook afhankelijk van uw betaalpakket. Kijk voor de meest passende en actuele informatie op de website van de Rabobank of neem contact op met de klantenservice. Klik hier voor meer informatie over algemene creditcards.

Heeft u een creditcard van deze bank? Wanneer wordt bij u het openstaande creditcardbedrag afgeschreven? Plaats een reactie en deel uw goede/slechte ervaringen met ons!

3 gedachten over “Creditcard Rabobank”

  1. Als je bv de 10e van de maand een betaling met de rabo creditcard hebt gedaan wordt het dan ook aan het eind van dezelfde maand geincasseerd of de volgende maand?

  2. Rabocard gegevens zijn verwarrend. op overzicht creditcard staat 22e..op betaalrekening pas de 25 of 28e afgehouden. een betaling via creditcard begin november gedaan…incassodatum op creditcard is 22e december..vandaag de 29e en nog niks zichtbaar op betaal rekening. ook niet bij geagendeerd..
    Op de incassodatum kun je je dus niet vastpinnen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.