Creditcard SNS Bank

De SNS Bank biedt biedt momenteel één soort creditcard aan:

  • SNS Creditcard

De SNS Creditcard is sinds mei 2018 van Visa en wordt niet meer door SNS uitgegeven maar door International Card Service (ICS). De kaart wordt dus niet gekoppeld aan de bankrekening die de klant bij de SNS Bank heeft. De creditcardhouder betaalt het openstaande saldo aan ICS met een automatische incasso, via iDeal of met een overboeking. Gebaseerd op onder andere je inkomen, kun je een creditcard met een limiet vanaf € 1.150 (€ 500 voor studenten) aanvragen.

Boven: foto van de creditcard pagina van de SNS Bank met bijbehorende productinformatie.

Als je kiest voor een creditcard waarbij je maandelijks in één keer alles automatisch laat afschrijven, dan betaal je geen rente. Je kunt als klant ook kiezen voor een SNS Creditcard met gespreid betalen, dan betaal je wel rente. Deze rente verschilt, maar bedraagt op dit moment (maart 2019) 13,5%. Omdat hierdoor het te betalen bedrag snel kan oplopen, wordt altijd aangeraden om voor automatische afschrijving te kiezen. Zo kom je minder snel in mogelijk financiële problemen door te late betalingen, maar je moet dan wel zorgen dat je genoeg saldo op je rekening hebt.

De inkomenseis en het bestedingslimiet verschillen. Daarnaast verandert de variabele debetrentevoet regelmatig. Kijk voor meer informatie hierover op de website van de SNS Bank of neem contact op met de SNS klantenservice. Wil jij meer weten over creditcards in het algemeen of links naar creditcards van andere banken bekijken?

Heb jij een SNS creditcard? Wanneer worden bij jou de creditcardbetalingen afgeschreven? Heb je verder opmerkingen over jouw creditcard van SNS? Plaats een reactie en deel jouw goede/slechte ervaringen met ons!

4 gedachten over “Creditcard SNS Bank”

  1. Jacco van de Hoven

    Hallo, ik heb een vraag, wanneer wordt het bedrag van mijn rekening afgeschreven welke ik via de creditcard betaald hebt?

    Als ik in één maand drie verspreide betalingen doe, b.v. 5,12 en 23 april. Worden dan de bedragen een maand later afgeschreven dus dan 5,12 en 23 mei?

    Met vriebndelijke groet,

    Jacco van de Hoven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.