De Vastelastenbond

De Vastelastenbond is geen bedrijf maar een consumentenvereniging. Hij is opgericht met het doel om consumenten samen korting te laten krijgen bij aanbieders van diensten en producten die tot de vaste lasten behoren. Hieronder valt dus ook elektriciteit en door afspraken met energieleveranciers heeft de Vastelastenbond lagere prijzen kunnen bedingen.

De consumentenvereniging is opgericht in 2004 en heeft op dit moment meer dan 100.000 leden. Het hoofdkantoor staat in Noord-Brabant, in Eindhoven.

Producten Vastelastenbond

Screenshot van de website van Vastelastenbond met toegang tot account en productinformatie.

Deze consumentenvereniging is geen bedrijf dat zelf elektriciteit opwekt en verkoopt, het is een echte vereniging die als doel heeft om te besparen op de vaste lasten. Onder vaste lasten vallen naast elektriciteit ook andere maandelijks terugkerende kosten waaronder tv en bellen. Op dit moment biedt Vastelastenbond daarom vijf producten aan. Als u een product wilt afnemen, kunt u zich eenvoudig aanmelden via de website van het bedrijf.

  • Stroom
  • Internet, tv en/of bellen
  • Verzekeringen

Als u energieaanbieders met elkaar wilt vergelijken, dan kunt u op deze pagina een overzicht van Nederlandse energieaanbieders vinden en zo gemakkelijk  de bedrijven met elkaar vergelijken.

Als lid van deze vereniging betaalt u alle rekeningen direct aan de leverancier en dus niets aan de consumentenvereniging zelf. De incassodata verschillen hierdoor per leverancier. Lid worden van de bond is overigens gratis en verplicht u verder tot niets. Neem voor meer vragen contact op met de organisatie zelf.

Wat zijn uw ervaringen met de Vastelastenbond? Heeft u opmerkingen over hen, de producten of de service? Plaats een reactie en deel uw goede/slechte ervaringen met ons!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.