Eneco

Eneco, voluit Eneco Beheer N.V., is een Nederlands energiebedrijf dat ook actief is in Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk en België. Het elektriciteitsbedrijf staat voor ‘energie en communicatie’ en werd opgericht in 1995 als gevolg van een fusie van de energiebedrijven van Den Haag, Dordrecht en Rotterdam. Op dit moment is het energiebedrijf in handen van 53 Nederlandse gemeenten, die allen aandeelhouder zijn. Rotterdam, Den Haag en Dordrecht zijn nog wel de grootste aandeelhouders. Het hoofdkantoor staat in Rotterdam en het bedrijf heeft op dit moment ruim 3.000 medewerkers.

Het bedrijf biedt 100% duurzame energie, die vooral bestaat uit windenergie en een beetje zonne-energie. Het gas dat dit bedrijf levert is standaard aardgas, maar voor een meerprijs kun je ook milieuvriendelijk gewonnen gas afnemen.

Producten Eneco

Voorbeeldweergave van de website met toegang tot Mijn Eneco en productinformatie.

Eneco biedt in Nederland drie producten aan. Als je één of meerdere producten wilt afnemen, dan kun je je aanmelden via de website van het bedrijf.

  • Gas en energie
  • Gas
  • Energie

Als je andere producten wilt of energiebedrijven met elkaar wilt vergelijken, dan kun je hier klikken om naar de energiepagina te gaan waar een overzicht van Nederlandse energiebedrijven te vinden is.

Als klant van dit energiebedrijf kun je zelf de incassodatum van jouw termijnbedrag bepalen. Hiervoor moet je inloggen bij jouw online account.

Klanten hebben Eneco beoordeeld met een 6,9 als gemiddeld cijfer. Ben je het hiermee eens? Heb je opmerkingen over dit bedrijf, de service of producten? Plaats een reactie en deel jouw goede/slechte ervaringen met ons!

1 gedachte over “Eneco”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.