Energyhouse

Energyhouse (voorheen werkzaam onder de naam Greenfoot Energy) levert sinds 2013 elektriciteit en gas. Het bedrijf is onderdeel van de Greenfoot groep en het levert alleen energie aan zakelijke klanten. De energieleverancier wekt zelf geen stroom op, maar koopt dit in bij andere bedrijven. Het hoofdkantoor staat in Amsterdam.

De elektriciteit die het bedrijf levert, is in principe niet groen. Wel investeert het bedrijf in groene energie door bepaalde hoeveelheden groene stroom in te kopen. Het kan dus zijn dat als je hier energie afneemt, je groene stroom hebt, maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Het merendeel van de geleverde stroom zal grijze stroom zijn.

In 2012 heeft Energyhouse voor circa 10 miljoen euro een solarpark in Mühlhausen, Duitsland aangekocht. Dit solarpark produceert elektriciteit voor ruim 1200 huishoudens en wordt er hierdoor per jaar 2.7 ton CO2 bespaard. 

Zakelijke klanten

Energyhouse
Screenshot met voorbeeld van de website van Energyhouse met informatie over onder andere de producten.

Op dit moment biedt het bedrijf drie producten aan. Let op: al deze producten zijn enkel voor zakelijke klanten. Particulieren kunnen bij Energyhouse geen producten (meer) afnemen.

Indien je op zoek bent naar andere energieproducten die je wilt afnemen en/of als je energiebedrijven met elkaar wilt vergelijken, kun je hier klikken. Hier tref je een uitgebreid overzicht aan van Nederlandse energiebedrijven en hetgeen ze te bieden hebben.

Incassodata Energyhouse

De incassodata van deze energieleverancier zijn niet bij ons bekend. Indien je klant bij Energyhouse bent en over deze informatie beschikt, vragen we dan om een reactie hieronder te plaatsen. Op deze manier help je anderen aan deze informatie te komen.

Ben je klant bij Energyhouse of was je klant bij Greenfoot Energy? En heb je opmerkingen over de producten of de service? Plaats dan een reactie en deel jouw goede/slechte ervaringen met ons en onze bezoekers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.