Energyhouse

Energyhouse (voorheen werkzaam onder de naam Greenfoot Energy) levert sinds 2013 elektriciteit en gas. Het bedrijf is onderdeel van de Greenfoot groep en het levert alleen energie aan zakelijke klanten. Het bedrijf wekt zelf geen stroom op, maar koopt dit in bij andere bedrijven. Het hoofdkantoor staat in Amsterdam.

De elektriciteit die het bedrijf levert is in principe niet groen. Wel investeert het bedrijf in groene energie door bepaalde hoeveelheden groene stroom in te kopen. Het kan dus zijn dat als u hier energie afneemt, u groene stroom heeft, maar dit hoeft niet. Het merendeel van de geleverde stroom zal grijze stroom zijn.

Producten Energyhouse

Boven: voorbeeld van hoe de website van Energyhouse eruit ziet met informatie over de producten.

Op dit moment biedt het bedrijf 3 producten aan. Let op, al deze producten zijn alleen voor zakelijke klanten. Consumenten kunnen bij Energyhouse geen producten (meer) afnemen.

  • Elektriciteit en gas
  • Elektriciteit
  • Gas

Als u op zoek bent naar andere energieproducten die u wilt afnemen en als u energiebedrijven met elkaar wilt vergelijken, dan kunt u hier klikken om naar de energiepagina te gaan waar een overzicht van Nederlandse energiebedrijven te vinden is.

De incassodata van deze energieleverancier zijn niet bij ons bekend. Bent u klant bij Energyhouse? Plaats dan een reactie met uw incassodata.

Bent u klant bij Energyhouse of was u klant bij Greenfoot Energy? En heeft u opmerkingen over de producten of de service? Plaats dan een reactie en deel uw goede/slechte ervaringen met ons en onze bezoekers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.