Energyhouse

Energyhouse (voorheen werkzaam onder de naam Greenfoot Energy) levert sinds 2013 elektriciteit en gas. Het bedrijf is onderdeel van de Greenfoot groep en het levert alleen energie aan zakelijke klanten. Het bedrijf wekt zelf geen stroom op, maar koopt dit in bij andere bedrijven. Het hoofdkantoor staat in Amsterdam.

De elektriciteit die het bedrijf levert is in principe niet groen. Wel investeert het bedrijf in groene energie door bepaalde hoeveelheden groene stroom in te kopen. Het kan dus zijn dat als je hier energie afneemt, je groene stroom hebt, maar dit hoeft niet. Het merendeel van de geleverde stroom zal grijze stroom zijn.

Producten Energyhouse

Boven: voorbeeld van hoe de website van Energyhouse eruit ziet met informatie over de producten.

Op dit moment biedt het bedrijf drie producten aan. Let op, al deze producten zijn alleen voor zakelijke klanten. Consumenten kunnen bij Energyhouse geen producten (meer) afnemen.

  • Elektriciteit en gas
  • Elektriciteit
  • Gas

Als jij op zoek bent naar andere energieproducten die je wilt afnemen en als je energiebedrijven met elkaar wilt vergelijken, dan kun je hier klikken om naar de energiepagina te gaan waar een overzicht van Nederlandse energiebedrijven te vinden is.

De incassodata van deze energieleverancier zijn niet bij ons bekend. Ben jij klant bij Energyhouse? Plaats dan een reactie met jouw incassodata.

Ben je klant bij Energyhouse of was je klant bij Greenfoot Energy? En heb je opmerkingen over de producten of de service? Plaats dan een reactie en deel jouw goede/slechte ervaringen met ons en onze bezoekers!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.