Huismerk Energie

Huismerk Energie is een vrij nieuw energiebedrijf in Nederland. Het bedrijf is kleinschalig en heeft op dit moment ongeveer 39 medewerkers. Huismerk Energie is in 2012 opgericht en de stroom die dit bedrijf levert is 100% groen en lokaal opgewekt. Het grootste gedeelte is opgewekt uit windenergie, de rest uit biomassa en zonne-energie. De windenergie is afkomstig van windmolens die voornamelijk in Nederland staat. De biomassa en zonne-energie kunnen ook uit Nederland afkomstig zijn, maar precieze cijfers zijn op dit moment niet beschikbaar.

Producten Huismerk Energie

Foto: website Huismerk Energie met toegang tot account en producten.

Huismerk Energie biedt haar klanten 3 producten aan. Als u een product wilt afnemen, dan kunt u zich telefonisch of online bij het bedrijf aanmelden.

  • Stroom
  • Gas
  • Stroom en gas

Indien u op zoek bent naar andere producten dan bovenstaande producten of dit energiebdrijf met andere energieaanbieders wil vergelijken, dan kunt u op deze pagina een handig overzicht vinden van andere Nederlandse bieders.

Bij Huismerk Energie vindt de automatische incasso altijd rond de 25e van de maand plaats. Deze data staan vast en als klant kunt u de betaaldata, helaas, niet wijzigen. Wel kunt u kiezen om te betalen met factuur. Daarmee kunt u enigszins uw eigen betaaldata kiezen. Zorg er wel voor dat u voldoende saldo op uw bankrekening heeft om elke maand de betaling op tijd te doen.

Omdat het bedrijf zo nieuw is, zijn er nog klanten beoordelingen. Bent u klant bij dit bedrijf en heeft u opmerkingen over het bedrijf, de producten of de service? Plaats een reactie en deel uw goede/slechte ervaringen met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.