Innova Energie

Innova Energie is een energiebedrijf waarvan het hoofdkantoor in Den Haag staat. Het bedrijf levert alleen aan zakelijke klanten en levert 100% groene stroom. Het bedrijf is sinds 2011 als energieleverancier werkzaam, voor 2011 ondersteunde het voornamelijke andere (energie)leveranciers. Innova Energie levert alleen aan zakelijke klanten, hieronder vallen mkb, grootzakelijk en bedrijven met meerdere vestigingen. Voor de precieze voorwaarden kunt u contact opnemen met de klantenservice van Innova. Deze zijn bij ons helaas niet bekend.

Producten Innova Energie

Impressie web portaal Innova Energie met accounttoegang en productinfo.

Op dit moment biedt het bedrijf 1 product aan. Dit product kan alleen door zakelijke klanten worden afgenomen.

  • Stroom en gas

Als u andere producten wilt dan alleen stroom en gas, of u wilt energiebedrijven met elkaar vergelijken, dan kunt u hier klikken om naar de energiepagina te gaan waar een overzicht van Nederlandse energiebedrijven te vinden is. Zo kunt u eenvoudig energieleveranciers vergelijken en kijken welke leverancier het beste bij u en uw wensen past.

Als zakelijke klant kunt u kiezen voor incasso op de 15e of 30e van de maand. Of u tussentijds de incassodata kunt wijzigen, van bijvoorbeeld de 15e naar de 30e, is niet bij ons bekend. Hiervoor zult u contact moeten opnemen met de klantenservice van het bedrijf.

Omdat Innova alleen aan zakelijke klanten levert, is er geen gemiddelde klantenbeoordeling. Heeft u opmerkingen over de producten of de service? Plaats een reactie en deel uw goede/slechte ervaringen met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.