Innova Energie

Innova Energie is een energiebedrijf waarvan het hoofdkantoor in Den Haag gevestigd is. Het bedrijf levert energie alleen aan zakelijke klanten. Het levert 100% groene stroom. Innova is sinds 2011 als energieleverancier werkzaam, voor 2011 ondersteunde het voornamelijk andere (energie)leveranciers. Innova Energie levert dus alleen aan zakelijke klanten en hieronder vallen MKB, grootzakelijk en bedrijven met meerdere vestigingen. Voor de precieze voorwaarden kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van Innova. De klantenservice is te bereiken op telefoonnummer 070-301 66 10, maar je kunt ook een bericht via het contactformulier op hun website achterlaten.

Producten

Innova Energie
Impressie web portaal Innova Energie met accounttoegang en productinfo.

Op dit moment biedt het bedrijf enkel gas en elektriciteit aan haar zakelijke klanten aan. Indien je andere producten wilt dan alleen stroom en gas, of je wilt energiebedrijven met elkaar vergelijken, dan kun je hier klikken om naar de energiepagina te gaan waar een overzicht van Nederlandse energiebedrijven te vinden is. Zo kun je eenvoudig energieleveranciers vergelijken en kijken welke leverancier het beste bij jou en jouw wensen past.

Incassodata Innova Energie

Als zakelijke klant kun je kiezen voor incasso op de 15e of 30e van de maand. Houd er rekening mee dat de automatische afschrijvingen een paar dagen kunnen afwijken als deze data in weekenden en/of feestdagen vallen. Klanten van Innova hebben de keuze om zelf het termijnbedrag maandelijks over te maken of dat dit door middel van een automatische incasso geschiedt. Wanneer je voor een automatische incasso kiest, komen er geen extra kosten bij.

Of je tussentijds de incassodata kunt wijzigen, van bijvoorbeeld de 15e naar de 30e, is niet bij ons bekend. Hiervoor kun je contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf.

Omdat Innova alleen aan zakelijke klanten levert, is er geen gemiddelde klantenbeoordeling. Ben je klant (geweest)? Heb jij opmerkingen over de producten of de service? Plaats dan een reactie en deel jouw goede/slechte ervaringen met ons!

1 gedachte over “Innova Energie”

 1. Nederlands Centrum voor Financiële Informatie

  Bij automatische incasso kan je ervoor kiezen de betalingen rond de 15de of rond de 30ste van de maand te laten incasseren. Wanneer je kiest voor afschrijving rond de 30ste dan wordt jouw termijnbedrag vooraf geïncasseerd. Houd er rekening mee dat afschrijvingen enkele dagen kunnen afwijken door weekenden en/of feestdagen.

  In 2021 valt de 15de en de 30ste op de volgende dagen:
  – Vrijdag 15 januari & Zaterdag 30 januari
  – Maandag 15 februari & Zondag 28 februari
  – Maandag 15 maart & Dinsdag 30 maart
  – Donderdag 15 april & Vrijdag 30 April
  – Zaterdag 15 mei & Zondag 30 mei
  – Dinsdag 15 juni & Woensdag 30 juni
  – Donderdag 15 juli & Vrijdag 30 juli
  – Zondag 15 augustus & Maandag 30 augustus
  – Woensdag 15 september & Donderdag 30 september
  – Vrijdag 15 oktober & Zaterdag 30 oktober
  – Maandag 15 november & Dinsdag 30 november
  – Woensdag 15 december & Donderdag 30 december

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.