MAIN Energie

MAIN Energie is een energieleverancier met rond de 90 medewerkers en is opgericht in 2005. MAIN is onderdeel van het Europese energiebedrijf Audax Energia en richt zich vooral op het leveren en beheren van energie van zakelijke klanten.

Het bedrijf biedt aan hun klanten 100% groene stroom. De stroom wordt vooral opgewekt uit waterenergie en een kleine hoeveelheid wordt opgewekt uit biomassa, zonne-energie en windenergie. Het gas dat MAIN Energie standaard levert is regulier gas, maar als klant kunt u ook kiezen voor CO2-gecompenseerd gas. Hiervoor kunt u contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf.

Producten MAIN Energie

Afbeelding: de website van MAIN Energie met toegang tot account.

Op dit moment levert MAIN alleen aan vastgoed en zakelijke klanten. Onder de zakelijke klanten vallen MKB, agrarische sector en Aziatische bedrijven. Deze energieleverancier heeft zich namelijk in deze sectoren gespecialiseerd. Het bedrijf levert zowel elektriciteit als gas en hanteert verschillende tarieven.

Als u andere producten wilt dan die hier genoemd worden of energiebedrijven met elkaar wilt vergelijken, dan kunt u hier klikken om naar de energiepagina te gaan waar een overzicht van Nederlandse energiebedrijven te vinden is.

De leverancier bepaalt per klant de betaaldata. Daarom kunnen wij hier geen specifieke incassodata noemen. Bent u klant bij dit bedrijf, dan horen wij graag de incassodata van u. U kunt deze als reactie onderaan de pagina plaatsen.

Er zijn er nog klanten beoordelingen bekend. Bent u klant bij deze leverancier en heeft u opmerkingen over de producten of de service? Plaats een reactie en deel uw goede/slechte ervaringen met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.