MAIN Energie

MAIN Energie is een in 2005 opgerichte energieleverancier en telt rond de 90 medewerkers. De energieleverancier is gevestigd in Diemen. MAIN is onderdeel van het Europese energiebedrijf Audax Energia en richt zich vooral op het leveren en beheren van energie aan zakelijke klanten.

Het bedrijf biedt de mogelijkheid aan haar klanten om 100% groene stroom af te nemen. De stroom wordt vooral opgewekt uit waterenergie en een kleine hoeveelheid wordt opgewekt uit biomassa, zonne-energie en windenergie. Het gas dat MAIN Energie standaard levert, is regulier gas, maar als klant kun je ook kiezen voor CO2-gecompenseerd gas. Hiervoor kun je contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf.

Producten

MAIN Energie
Afbeelding: de website van MAIN Energie met toegang tot account.

Op dit moment levert MAIN alleen aan vastgoed en zakelijke klanten. Onder de zakelijke klanten vallen MKB, agrarische sector en Aziatische bedrijven. Deze energieleverancier heeft zich namelijk in deze sectoren gespecialiseerd. Het bedrijf levert zowel elektriciteit als gas en hanteert verschillende tarieven.

Als je informatie over andere producten wenst dan of als je energiebedrijven met elkaar wenst te vergelijken, kun je hier klikken om naar de energiepagina te gaan. Hier tref je een uitgebreid overzicht aan van Nederlandse energiebedrijven en hetgeen ze aan hun klanten te bieden hebben. Wanneer je op zoek bent naar specifieke informatie over MAIN energie, kun je het beste contact opnemen met de klantenservice via telefoonnummer 085 580 2480.

Incassodata MAIN energie

De leverancier bepaalt per klant de betaaldata. Om deze reden beschikken wij niet over specifieke incassodata van het bedrijf. De klant heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen een vast of een variabel tarief. Ben je klant bij MAIN, dan lezen wij graag wat jouw ervaring is bij deze energieleverancier.

Er zijn er nog klanten beoordelingen bekend. Ben jij klant bij deze leverancier en heb je opmerkingen over de producten of de service? Plaats een reactie en deel jouw goede/slechte ervaringen met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.