Oxxio

Oxxio is een Nederlands energiebedrijf dat is opgericht in 2000. Het hoofdkantoor staat in Rotterdam en het bedrijf heeft op dit moment minder dan 1.000 werknemers. Het bedrijf bestond tot 2005 uit drie verschillende bedrijven en Oxxio zelf is sinds 2011 onderdeel van de Eneco groep. Ze delen het kantoor met andere bedrijven die bij de Eneco groep zijn aangesloten maar werkt zelf helemaal zelfstandig.

Het bedrijf is als eerste energiebedrijf in Nederland begonnen met het ontwikkelen van slimme energiemeters en tegenwoordig marktleider hierin. Oxxio levert groene stroom en gas. De groene stroom is opgewekt door windmolens in Europa.

Producten Oxxio

Voorbeeld van de Oxxio website met toegang tot het account en producten.

Deze energieleverancier biedt op dit moment twee producten aan. Als u één of meerdere producten bij dit energiebedrijf af wilt nemen, dan kunt u zich via de website aanmelden. Als u vragen over de producten of het bedrijf heeft, dan kunt u zich ook wenden tot de klantenservice.

Als u op zoek bent naar andere producten of deze energieaanbieder met andere energieleveranciers wilt vergelijken, klik dan hier om naar de energiepagina te gaan met een overzicht van andere Nederlandse energiebedrijven.

Als klant kunt u de datum van de automatische incasso zelf aanpassen. Dit kan op de website en in de app. Let op, het wijzigen van de incassodatum naar de 29e, 30e of 31e van de maand is niet mogelijk.

Klanten beoordelen dit bedrijf met gemiddeld een 6,4. Bent u het hiermee eens? Heeft u opmerkingen over Oxxio, de producten of de service? Plaats een reactie en deel uw goede/slechte ervaringen met ons.

1 gedachte over “Oxxio”

  1. R. van der Shans

    bijzonder slechte ervaring bij Oxio, overstappen van energie direct naar Oxio heeft mij buiten ergernis inmiddels al veel gekost en zal nog meer gaan kosten, vind bij klantenservice geen gehoor geven mij gelijk maar kunnen niet doen ik ha een contract bij energie direct welke op 18 april zou eindigen ik dacht dat ik met overstappen naar oxio deze naadloos zou verlopen maar wat doen deze hongerige KL.Z. zeggen mijn contract op 14 dagen voor dat deze zou eindigen waardoor ik € 100,– boete verschuldigd ben bij Energie direct en een eindafrekening van € 300,– en daarbij komt dat bij Oxio de geschatte maandbedrag 30 hoger ligt dan ik bij Enegie Direct kortom voelt dit niet goed aan, door deze overstap ben ik in een afbetalings regeling met Energie direct beland, dus wees gewaarschuwd overstappen naar Oxio kan heel slecht voor je uitpakken en kan je veel geld gaan kosten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.