Oxxio

Oxxio is een Nederlands energiebedrijf dat is opgericht in 2000. Het hoofdkantoor staat in Rotterdam en het bedrijf heeft op dit moment minder dan 1.000 werknemers. Oxxio bestond tot 2005 uit drie verschillende bedrijven en het bedrijf zelf is sinds 2011 onderdeel van de Eneco groep. Ze delen het kantoor met andere bedrijven die bij de Eneco groep zijn aangesloten, maar het werkt helemaal zelfstandig.

Het bedrijf is als eerste energiebedrijf in Nederland begonnen met het ontwikkelen van slimme energiemeters en is tegenwoordig marktleider hierin. Oxxio levert groene stroom en gas. De groene stroom wordt opgewekt door middel van windmolens in Europa.

Stroom en gas

Voorbeeld van Mijn Oxxio
Dit is een screenshot van Mijn Oxxio

Deze energieleverancier biedt op dit moment twee producten aan, namelijk stroom en gas. Als je één of meerdere producten bij dit energiebedrijf af wilt nemen, dan kun je je via de website aanmelden. Indien je vragen over de producten of dienst van Oxxio hebt, dan kun je ook het beste contact opnemen met de klantenservice van de energieleverancier.

Incassodata Oxxio of Opzeggen

Je kunt je incassodatum zelf instellen en/of aanpassen. Dit kun je doen door op de website in te loggen op je account of door gebruik te maken van de Oxxio app. Let op, het wijzigen van de incassodatum naar de 29e, 30e of 31e van de maand is niet mogelijk.
Wanneer je je contract wilt opzeggen of wenst over te stappen naar een andere leverancier, wordt er gevraagd om telefonisch contact op te nemen via 088 – 895 5999.

Klanten beoordelen dit bedrijf met gemiddeld een 6,4. Ben je het hiermee eens? Heb je opmerkingen over Oxxio, de producten of de service? Plaats een reactie en deel je goede/slechte ervaringen met ons!

1 gedachte over “Oxxio”

  1. R. van der Shans

    bijzonder slechte ervaring bij Oxio, overstappen van energie direct naar Oxio heeft mij buiten ergernis inmiddels al veel gekost en zal nog meer gaan kosten, vind bij klantenservice geen gehoor geven mij gelijk maar kunnen niet doen ik ha een contract bij energie direct welke op 18 april zou eindigen ik dacht dat ik met overstappen naar oxio deze naadloos zou verlopen maar wat doen deze hongerige KL.Z. zeggen mijn contract op 14 dagen voor dat deze zou eindigen waardoor ik € 100,– boete verschuldigd ben bij Energie direct en een eindafrekening van € 300,– en daarbij komt dat bij Oxio de geschatte maandbedrag 30 hoger ligt dan ik bij Enegie Direct kortom voelt dit niet goed aan, door deze overstap ben ik in een afbetalings regeling met Energie direct beland, dus wees gewaarschuwd overstappen naar Oxio kan heel slecht voor je uitpakken en kan je veel geld gaan kosten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.