Pure Energie

Pure Energie is een energieleverancier die sinds 2012 op de markt is. Het is eigenlijk een merk van het bedrijf Raedthuys, dat sinds 1995 werkzaam is in duurzame energieprojecten.  In 2012 is het bedrijf met het merk Pure Energie begonnen en levert daarmee energie aan zowel particuliere en zakelijke klanten. De stroom wordt dus niet zelf opgewekt, maar wordt opgewekt door het moederbedrijf Raedthuys.

Alle stroom die door het elektriciteitsbedrijf geleverd wordt is 100% groen. De stroom wordt namelijk opgewekt door zonnepanelen en windmolens die in Nederland staan. Omdat de energiebronnen uit Nederland afkomstig zijn, kan men de duurzaamheid eenvoudig in de gaten houden.

Producten Pure Energie

Schermafbeelding van de website van Pure Energie, met accounttoegang en productinformatie.

Als klant kunt u bij dit bedrijf verschillende producten afnemen. Als u een product wilt afnemen, dan kunt u zich via de website van het bedrijf aanmelden. Er zal dan snel contact met u worden opgenomen. Ook als u specifieke vragen heeft kunt u bij de klantenservice van het bedrijf terecht. Pure Energie biedt de volgende producten aan:

 • Stroom
 • Gas
 • Stroom en gas

Als u snel en eenvoudig verschillende energiebedrijven wilt vergelijken, kunt u op deze pagina een overzicht vinden met directe links naar deze bedrijven.

Bij Pure Energie kunt u niet zelf de betaaldata kiezen. Het termijnbedrag wordt elke maand op de 25e geïncasseerd. Mocht de incasso niet slagen, dan probeert het bedrijf de eerstvolgende dinsdag na de 25e opnieuw te incasseren.

Heeft u opmerkingen over het bedrijf, de producten of de service? Plaats een reactie en deel uw goede/slechte ervaringen met ons!

 

1 gedachte over “Pure Energie”

 1. Nederlands Centrum voor Financiële Informatie

  Het termijnbedrag wordt elke maand op de 25e geïncasseerd. Mocht de incasso niet slagen, dan probeert het bedrijf de eerstvolgende dinsdag na de 25e opnieuw te incasseren.
  In 2021 valt de 25ste op de volgende dagen van de maand:

  – Maandag 25 januari
  – Donderdag 25 februari
  – Donderdag 25 maart
  – Zondag 25 april
  – Dinsdag 25 mei
  – Vrijdag 25 juni
  – Zondag 25 juli
  – Woensdag 25 augustus
  – Vrijdag 25 september
  – Maandag 25 oktober
  – Donderdag 25 november
  – Zaterdag 25 december

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.