UnitedConsumers

UnitedConsumers is geen energieleverancier, maar een collectieve inkooporganisatie. De organisatie begon in 1999 met het aanbieden van een tankpas. In 2000 kreeg de organisatie het doel om de vaste lasten van particulieren omlaag te brengen. In 2002 ging het bedrijf samenwerken met een energieleverancier om ook stroom en gas te kunnen aanbieden. De inkooporganisatie, of collectief, biedt niet alleen energie aan, maar bijvoorbeeld ook verzekeringen, mobiele abonnementen en brandstof. Als consumentencollectief koopt de organisatie producten goedkoop in en rekenen dit voordeel door aan hun klanten.

Momenteel telt UnitedConsumers 500.000 deelnemers en zo kan het collectief groot inkopen. De energie die UnitedConsumers aanbiedt is groene stroom en afkomstig van windmolens.

Producten UnitedConsumers

Voorbeeld van de UnitedConsumers website, met account en producten.

Het collectief biedt op energiegebied slechts 1 product aan. Als dit product af wilt nemen, dan dient u lid te worden van de organisatie. Dit is gratis en kan via de website van het bedrijf.

Als u andere producten wilt of energiebedrijven met elkaar wilt vergelijken, dan kunt u hier klikken om naar de energiepagina te gaan waar een overzicht van Nederlandse energiebedrijven te vinden is.

De incassodata van UnitedConsumers zijn niet bekend. Krijgt u uw stroom via dit collectief geleverd? Laats ons dan weten wanneer het bedrag van uw rekening wordt afgeschreven. Dan kunnen we de afschrijfdata hier vermelden.

Klanten beoordelen dit collectief met een 8,8. Wilt u iets kwijt over de organisatie, de producten of de service? Plaats een reactie en deel uw goede/slechte ervaringen met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.