Vandebron

Vandebron is een energiebedrijf dat in 2013 is opgericht. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam, heeft ongeveer 130 medewerkers en levert gas en groene stroom aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Deze leverancier is anders dan andere energieleveranciers, omdat het bedrijf zelf geen elektriciteit produceert, maar energie van onafhankelijke Nederlandse producenten aanbiedt. Als klant kun je bij Vandebron zelf een product kiezen.

De stroom is volledig groene stroom. Het gas dat het bedrijf levert, is regulier aardgas, maar het CO2 wordt gecompenseerd via compensatieprojecten. Hoe de groene stroom wordt opgewekt kun je zelf kiezen. Als klant heb je de keuze uit bio-, wind- en zonne-energiebronnen.

Producten Vandebron

Impressie web portaal Vandebron met accounttoegang en productinfo.

Als klant kun je kiezen uit twee producten. Bezoek de website om je  als klant aan te melden en producten af te nemen.

 • Stroom en gas
 • Stroom

Als jij andere producten wilt afnemen dan de twee genoemde of als je energiebedrijven met elkaar wilt vergelijken, dan kun je hier klikken om naar de energiepagina te gaan. Op deze pagina vind je een overzicht van Nederlandse energiebedrijven zodat je eenvoudig kan vergelijken en keuzes kunt maken.

Bij Vandebron wordt het termijnbedrag rond de 20ste van de maand afgeschreven. Als klant kun je je incassodata wijzigen, dit kun je doen door in te loggen op de website van het bedrijf.

Klanten beoordelen Vandebron met een 8,2. Ben jij het hiermee eens? Heb je opmerkingen over het bedrijf, de producten of de service? Plaats een reactie en deel jouw goede/slechte ervaringen met ons.

1 gedachte over “Vandebron”

 1. Nederlands Centrum voor Financiële Informatie

  Bij Vandebron wordt het termijnbedrag rond de 20ste van de maand afgeschreven. Als klant kun je je incassodata wijzigen, dit kun je doen door in te loggen op de website van het bedrijf.

  In 2021 valt de 20ste van de maand op de volgende dagen:

  – Woensdag 20 januari
  – Zaterdag 20 februari
  – Zaterdag 20 maart
  – Dinsdag 20 april
  – Donderdag 20 mei
  – Zondag 20 juni
  – Dinsdag 20 juli
  – Vrijdag 20 augustus
  – Maandag 20 september
  – Woensdag 20 oktober
  – Zaterdag 20 november
  – Maandag 20 december

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.