Vandebron

Vandebron is een energiebedrijf dat in 2013 is opgericht. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam, heeft ongeveer 130 medewerkers en levert gas en groene stroom aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Deze leverancier is anders dan andere energieleveranciers, aangezien het bedrijf zelf geen elektriciteit produceert maar energie van onafhankelijke Nederlandse producenten aanbiedt. Als klant kunt u bij Vandebron zelf een producten kiezen.

De stroom is volledig groene stroom. De gas die het bedrijf levert is regulier aardgas, maar het CO2 wordt gecompenseerd via compensatieprojecten. Hoe de groene stroom wordt opgewekt kunt u zelf kiezen. Als klant heeft u de keuze uit bio-, wind- en zonne-energiebronnen.

Producten Vandebron

Impressie web portaal Vandebron met accounttoegang en productinfo.

Als klant kunt u kiezen uit 2 producten. Bezoek de website om u als klant aan te melden en producten af te nemen.

  • Stroom en gas
  • Stroom

Als u andere producten wilt afnemen dan de 2 genoemde of als u energiebedrijven met elkaar wilt vergelijken, dan kunt u hier klikken om naar de energiepagina te gaan. Op deze pagina vindt u een overzicht van Nederlandse energiebedrijven zodat u eenvoudig kan vergelijken en keuzes kunt maken.

Bij Vandebron wordt uw termijnbedrag rond de 20ste van de maand afgeschreven. Als klant kunt u uw incassodata wijzigen, dit kunt u doen door in te loggen op de website van het bedrijf.

Klanten beoordelen Vandebron met een 8,2. Bent u het hiermee eens? Heeft u opmerkingen over het bedrijf, de producten of de service? Plaats een reactie en deel uw goede/slechte ervaringen met ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.