Vandebron

Vandebron is een energiebedrijf dat in 2013 is opgericht. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam, heeft ongeveer 130 medewerkers en levert gas en groene stroom aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Deze leverancier is anders dan andere energieleveranciers, omdat het bedrijf zelf geen elektriciteit produceert, maar energie van onafhankelijke Nederlandse producenten aanbiedt. Als klant kun je bij Vandebron zelf een product kiezen.

De stroom is volledig groen. Het gas dat het bedrijf levert, is regulier aardgas, maar het CO2 wordt gecompenseerd via compensatieprojecten. Hoe de groene stroom wordt opgewekt kun je zelf kiezen. Als klant heb je de keuze uit bio-, wind- en zonne-energiebronnen.

Producten

Vandebron
Impressie web portaal Vandebron met accounttoegang en productinfo.

Klanten van dit bedrijf kunnen kiezen uit twee producten. Namelijk gas en/of elektriciteit. Bezoek de website om klant te worden of meer informatie over de producten in te winnen. Je kunt de klantenservice van Vandebron bereiken op telefoonnummer 0880 444 555 of een bericht via het contactformulier op de website van de energieleverancier achterlaten.

Indien je andere producten wilt afnemen, dan de twee bovengenoemde of als je energiebedrijven met elkaar wilt vergelijken, kun je hier klikken om naar de energiepagina te gaan. Op deze pagina vind je een overzicht van Nederlandse energiebedrijven, zodat je eenvoudig kan vergelijken en keuzes kunt maken.

Incassodata Vandebron

Bij Vandebron krijgt de klant de mogelijkheid om een betaaldatum te kiezen. Je krijgt de mogelijkheid om te kiezen om op de 1ste of op de 28ste van de maand het maandelijkse termijnbedrag automatisch van je rekening af te laten schrijven.  Het is niet mogelijk om een andere datum dan deze twee te kiezen. Deze wijziging kunnen klanten zelf via het Mijn Vandebron account regelen.

Klanten beoordelen Vandebron met een 8,2. Ben jij het hiermee eens? Heb je opmerkingen over het bedrijf, de producten of de service? Plaats een reactie en deel jouw goede/slechte ervaringen met ons.

2 gedachten over “Vandebron”

 1. Bij Vandebron krijgt de klant de mogelijkheid om een betaaldatum te kiezen. Kies om op de 1ste of op de 28ste van de maand het maandelijkse termijnbedrag automatisch van je rekening af te laten schrijven. Het is niet mogelijk om een andere datum dan deze twee te kiezen.

  De afschrijvingen voor 2023 op de 28ste van de maand, vallen op de volgende dagen:
  – Zaterdag 28 januari
  – Dinsdag 28 januari
  – Dinsdag 28 maart
  – Vrijdag 28 april
  – Zondag 28 mei
  – Woensdag 28 juni
  – Vrijdag 28 juli
  – Maandag 28 augustus
  – Donderdag 28 september
  – Zaterdag 28 oktober
  – Dinsdag 28 november
  – Donderdag 28 december

  Indien het om een feestdag of het weekend gaat, zal zeer waarschijnlijk de eerstvolgende werkdag als incassodatum gehanteerd worden. Indien je dit zeker wilt weten, kun je het beste contact opnemen met de klantenservice.

 2. Nederlands Centrum voor Financiële Informatie

  Bij Vandebron wordt het termijnbedrag rond de 20ste van de maand afgeschreven. Als klant kun je je incassodata wijzigen, dit kun je doen door in te loggen op de website van het bedrijf.

  In 2021 valt de 20ste van de maand op de volgende dagen:

  – Woensdag 20 januari
  – Zaterdag 20 februari
  – Zaterdag 20 maart
  – Dinsdag 20 april
  – Donderdag 20 mei
  – Zondag 20 juni
  – Dinsdag 20 juli
  – Vrijdag 20 augustus
  – Maandag 20 september
  – Woensdag 20 oktober
  – Zaterdag 20 november
  – Maandag 20 december

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.