Avrobode Opzeggen

De Avrobode opzeggen met een standaardbrief is snel en simpel. 

avrobode opzeggenAvrobode is een wekelijks verschijnende programmagids met informatie over televisie- en radioprogramma’s en het verschijnt dus 52 keer per jaar. Door digitalisering begint de vraag naar een aantal specifieke producten af te nemen en dit is ook te merken bij de tv-gids. Wanneer je geen regelmatig gebruik meer maakt van Avrobode, kun je overwegen om deze stop te zetten. Ook in onvoorziene gevallen, zoals bij overlijden, wil je een Avrobode abonnement zo snel mogelijk opzeggen, om onnodige kosten te besparen. Het Avrobode televizier abonnement is op verschillende manieren op te zeggen. Lees hier de verschillende mogelijkheden om dit te doen. 

Opzeggen abonnement Avrobode

Er zijn een aantal manieren om Avrobode op te zeggen. Ongeacht de vorm die je kiest om dit te doen, dien je altijd rekening te houden met een opzegtermijn van één maand. Heb je een abonnement voor onbepaalde tijd bij Avrobode, dan kun je deze elk moment opzeggen, rekening houdend met het opzegtermijn van een maand. Gaat het om een actieabonnement, dan kun je je Avrobode lidmaatschap pas één maand voor het einde van het contract of de actieperiode opzeggen. Het is dus niet mogelijk om een actieabonnement tussentijds te stoppen. Hieronder worden de verschillende opzegmethoden opgesomd, zodat je zelf kunt kiezen wat de beste optie is in jouw geval. 

Opzeggen per telefoon

De tv-gids biedt haar klanten de mogelijkheid aan om het Avrobode abonnement telefonisch op te zeggen. Via het telefoonnummer 035 – 672 68 50 kun je van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 je abonnement Avrobode opzeggen. Hou hiervoor je Avrobode abonneenummer bij de hand.

Opzeggen via email

Kies je er liever voor om je Avrobode abonnement schriftelijk op te zeggen, dan kun je dit ook per email doen. Door een email te sturen naar klantcontactcentrum@avrobode.nl met de boodschap dat je graag het Avrobode abonnement wenst te beëindigen, kun je je tv-gids abonnement stoppen. Indien je niet over een e-mailadres beschikt en het Avrobode abonnement wel schriftelijk wilt beëindigen, dan kun je een brief sturen naar: Klantcontactcentrum Avrobode, Postbus 580, 1200 AN Hilversum. Denk eraan om dit geval altijd een kopie van je brief te maken voor jouw eigen administratie. Vraag in je mail of in je brief altijd naar een bevestiging van je Avrobode opzegging.

Avrobode opzeggen bij overlijden

Wil je graag het Avrobode abonnement opzeggen, omdat de abonnee is overleden, dan kun je het beste eerst telefonisch contact opnemen met het Avrobode klantcontactcentrum via het nummer 035 – 672 68 50. Leg hier uit wat de situatie is en volg de stappen die het klantcontactcentrum geeft.

Wat is jouw ervaring? Heb je jouw Avrobode abonnement opgezegd en wil je iets hierover kwijt? Laat dit dan hieronder in de reacties weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.