Zakelijk

Automatische incasso is een belangrijke bankingtool in de zakelijke wereld. Of het nu gaat om een zelfstandig ondernemers die maandelijks facturen met een vast bedrag kan uitschrijven, een multinational met een complex klantenbestand en variabele facturatie of bijvoorbeeld een sportvereniging.

Door de invoering van IBAN (International Bank Account Numbers) in 2014 is de aandacht weer gevestigd op het zorgvuldig bijhouden van het incasso klantenbestand. Het is voor het correct uitvoeren van een batch incasso’s van belang dat alle klantgegevens kloppen, zodat het foutpercentage zo klein mogelijk blijft.

Incassodata.nl is een website waar particulieren kunnen vinden wanneer hun maandelijkse of periodieke vaste lasten worden afgeschreven. Voor zakelijke bezoeker is het misschien interessant uit B2B oogpunt om te weten wanneer bijvoorbeeld de belastingdienst (let op; Wagenparkbeheer) een incasso uitvoert. Elke ondernemer heeft ook te maken met zijn of haar vaste lasten zoals gas, water en licht. Voor al deze aspecten bent u hier op het juiste adres. Daarnaast kan dit platform een goede gelegenheid zijn om aankomende incasso’s met uw klanten te communiceren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.