Bericht vaste lasten april 2019

De maand april is net begonnen, dus het is weer tijd voor een maandbericht! April staat natuurlijk in het teken van lente, mooi weer en Pasen. De zomertijd is alweer begonnen en de avond is het dus lekker lang licht. In dit maandbericht van april lichten we een paar belangrijke incassodata van de vaste lasten uit.

Incassodata april 2019

Veel kosten komen elke maand terug, deze kosten staan ook wel bekend als de vaste lasten. Bijvoorbeeld de huur/hypotheek en de elektriciteitskosten. Helaas kunnen we hier niet alle incassodata noemen, vooral vanwege het feit dat merendeel van de incassodata niet bekend zijn en daarnaast niet alle afschrijvingsdata gelijk zijn. De precieze incassodata kunt u vaak in de online omgeving van het betreffende bedrijf of instantie vinden.

Abonnement

Tegenwoordig kunt u bij veel bedrijven en zelfs winkels een abonnement afsluiten. Dit is lang niet alleen meer voor tijdschriften en kranten, maar ook voor bijvoorbeeld kleding en verzorgingsproducten. De bedoeling is dat zo altijd voldoende ‘voorraad’ heeft en hiermee het betalen gemakkelijker wordt: u hoeft immers niet elke keer handmatig een bedrag over te maken. Eens in de zoveel tijd schrijft de instantie gewoon een bepaald bedrag van uw rekening af. Voor meer informatie over abonnementen kunt u hier klikken.

Creditcards

Sommige betalingen kunnen alleen worden gedaan met een creditcard, daarom bieden de banken een creditcard als aanvullend product aan. Met een creditcard bent u het factuurbedrag volledig schuldig, en dat dit wordt dan afgeschreven op de door de bank of creditcardmaatschappij vastgestelde creditcard incassodata. Deze incassodata verschillen per bank, neem dus voor de juiste data contact op met uw creditcardmaatschappij.  Meer informatie over creditcards is op deze pagina te lezen.

Wilt u alle incassodata bekijken? Dan kunt u op deze link klikken. U komt vervolgens op onze homepage waar u informatie over alle andere vaste lasten kunt vinden. Als u vragen of opmerkingen heeft dan kunt u hieronder een reactie plaatsen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.