Bericht vaste lasten maart 2019

De maand maart is doormidden, dus het is tijd voor een maandbericht! Deze maand staat vooral in het teken van de lente, en over twee weken zal de klok een uurtje vooruit worden gezet. De zomertijd gaat dan namelijk in. Maar, voordat dat gebeurt, kijken we in dit bericht eerst naar de incassodata van belangrijke betalingen die deze maand plaats zullen vinden.

Incassodata maart 2019

Veel kosten komen elke maand terug, zoals de huur/hypotheek, telefoonabonnement, verzekeringspremie en rekeningkosten. Helaas kunnen we hier niet alle incassodata noemen, vooral vanwege het feit dat niet alle afschrijvingsdata gelijk zijn. Indien u precieze data wilt hebben, bijvoorbeeld voor uw financiële planning, dan kunt u deze data vaak vinden in de online omgeving van het betreffende bedrijf (verzekeraar, bank, telecomprovider, enz.).

Hypotheek

De hypotheek, en in veel gevallen de huur, wordt in het begin van de maand afgeschreven. Bij ING, bijvoorbeeld, wordt op maandag 1 april het hypotheekbedrag van maart afgeschreven. De afschrijfdata zijn niet voor elke bank hetzelfde en zelfs bij dezelfde bank kan de incassodata afwijken. Voor meer informatie over hypotheken kunt u hier klikken.

Telecom

De incassodata is niet bij elke telecomprovider gelijk. Zo heeft T-Mobile geen vaste incassodata. En bij Ziggo worden klanten in groepen ingedeeld en elke groep heeft een andere afschrijfdatum. De incassodata van KPN hangt af van de ingangsdatum van het abonnement. Meer informatie over de verschillende providers is op deze pagina te lezen.

Voor alle incassodata, van A tot Z, kunt u op deze link klikken. U komt dan op onze homepage waar u informatie over alle andere vaste lasten kunt vinden. Indien u vragen of opmerkingen heeft, bijvoorbeeld als de automatische incasso van uw energieleverancier altijd mislukt, dan kunt u hieronder een reactie plaatsen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.